Sexy-consiliera lui Oprea, atac murdar la adresa lui Lucian Mîndruță

alexandra_dobre.jpg

alexandra dobre
Alexandra Dobre, 23 de ani, este consiliera personală a ministrului Gabriel Oprea
foto: arhiva personală

Un polițist pe motocicletă, care deschidea drumul pentru coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea, a murit marți, 20 octombrie, într-un accident pe strada Știrbei Vodă din București. În urmă au rămas o soție însărcinată cu primul lor copii, un ministru tăcut ca peștele și multe întrebări. Singura voce care s-a făcut auzită din anturajul lui Oprea a fost cea a Alexandrei Dobre, sexy-consiliera ministrului, cu un atac murdar la adresa lui Lucian Mîndruță.

La 23 de ani, sexy-consiliera lui ministrului Gabriel Oprea a pierdut o bună ocazie să tacă. Sâmbătă noapte și-a apărat șeful zeloasă pe contul ei de Facebook, iar reacția a devenit virală. Mai cu seamă că a avut gloanțe pentru toată lumea: pseudo-jurnaliști, pseudo-avocați, pseudo-analiști politici și „colegii” din opoziție. Nimeni n-a scăpat de limba ascuțită a Alexandrei Dobre.

Cel mai afectat de ieșirea în decor a tinerei consiliere a fost jurnalistul Lucian Mîndruță, care s-a ales cu apelativul „doamna”. Probabil o rudă mai în etate a domnișoarei i-a atras acesteia atenția că nu-I frumos ce a făcut, iar tânăra și-a retras, ascultătoare, postarea. Prea târziu, însă, porumbelul își luase zborul.

„Atenţie! Pentru toţi aceia care am văzut că au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier... De câteva zile şi mai ales astăzi, văd pseudo-jurnalişti, printre care şi doamna Mândruţă, care încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă. Pe lângă pseudo/jurnalişti apar şi pseudo/avocaţi şi pseudo/analişti politici care îşi mai dau şi ei cu părerea că deh... De la colegii din opoziţie nu am aşteptări. Ei fac o politică măruntă pentru că asta îi caracterizează. Ce mă doare cel mai tare este să văd însă că oameni de bună credinţă şi prieteni au ajuns să creadă aceste lucruri. Într-adevăr cazul poliţistului decedat este unul real şi de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presă în acest sens şi cred că lucrurile trebuiau lămurite şi încheiate”, a scris consiliera personală a ministrului Afacerilor Interne, citată de Mediafax.

lucian_mindruta.jpg

lucian mindruta
Lucian Mîndruță i-a răspuns consilierei lui Gabriel Oprea
Foto: arhiva personală

Amuzat de această intervenție, Lucian Mîndruță a ripostat pe contul său de Facebook

„O domnișoară ajunsă consilieră la dl. Oprea a aruncat acum câteva zile o imprecație online în care sunt nominalizat direct. Direct și oarecum jenant pentru duduia. Mi se spune «doamna Mândruță». Cum ar veni (dacă citesc eu bine), se face referire la o posibilă lipsă de bărbăție a mea, poate chiar la o anumită orientare sexuală pidosnică (cam așa se vorbește în pușcărie, din câte știu). Domnișoara consilieră comite aici, involuntar, o dezvăluire: pentru domnia sa sexul e important. Nu, nu e doar important. E unitate de măsura. E monedă de schimb și unitate de tranzacție. E tot ceea ce definește un om: cu cine se culcă, dacă e capabil de așa ceva, dacă e domn sau «doamnă». Pentru unii ca domnișoara, povestea asta e importantă. De-asta și avem oameni politici care sfârșesc prin a-și dori să posede o țară întreagă. Pentru că în cultura lumii din care fac parte, politica e un afrodisiac și cine n-are o trăire erotică la contactul cu mizeriile ei, n-are organ. Nu poate. E ori gay, ori un fătălau. Acestea fiind spuse, dacă tot introducem în cauză doamnele, aș face un apel la doamna Oprea: sunteți mândră de consiliera soțului?”, a scris Mîndruță.

Loading...

Citește și

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

 • bogdan gigina

  Locul accidentului de marți seară, 20 octombrie, în care a murit polițistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, arăta complet schimbat la două zile după tragicul eveniment. Joi, gropile în care Gigină și-a găsit sfârșitul erau acoperite, iar asfaltul frumos nivelat. Doar câteva lumânări și fotografia polițistului care a însoțit coloana oficală a ministrului Gabriel Oprea mai aminteau de această poveste urâtă.

 • demisia, oprea, protest, politist, motocicleta

  Se strânge ”laţul” în jurul ministrului de interne Gabriel Oprea. Tăcerea lui suspectă, chiar şi la cinci zile de la moartea poliţistului din coloana oficială a vicepremierului, i-a revoltat pe români, care au ieşit în stradă. În plus, şi preşedintele Klaus Iohannis a fost duminică (25 octombrie) foarte tranşant: ”Îl poftesc să dea lămuriri”.

 • bogdan gigina

  Moartea bruscă a tânărului poliţist de la Brigada Rutieră i-a cutremurat pe mulţi şi a lăsat în urmă nenumărate semne de întrebare. În seara fatidică de marţi, 20 octombrie, reporterul Click! s-a intersectat din întâmplare cu maşinile din coloana oficială care-l însoţea pe Gabriel Oprea.

 • klaus iohannis bogdan gigina oprea

  După cinci zile de la tragedie, Klaus Iohannis rupe lanțul tăcerii. Președintele a declarat, duminică (25 octombrie), la Arad, că „este inadmisibil” ca Guvernul să nu ia o poziție oficială cu privire la cazul polițistului Bogdan Gigină, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Șeful statului a mai precizat că îi poftește „de urgență în fața microfoanelor pe domnii Ponta și Opra să dea lămuriri”.

 • politistul decedat bogdan gigina

  Mai multe surse neoficiale au anunțat, după moartea lui Bogdan Gigină, faptul că acesta ar fi făcut parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea. Acum, un comunicat oficial din partea Poliției Capitalei confirmă zvonurile potrivit cărora polițistul de la Brigada Rutieră ar fi asigurat deplasarea coloanei ministrului.