Sexy-consiliera de la IMM Bianca Jurcă este victima terorii pe Facebook. Hackerii i-au golit "contul" de prieteni de două ori

Ultima actualizare:

Se ia un cont de Facebook, se sparge parola, după care se vinde unei persoane care vrea pagină de like. Un cont cu peste 5.000 de prieteni pe cea mai populară rețea de socializare de pe planetă poate costa câteva sute de euro.

Timișorenii se mobilizează pentru un protest pro-Raed Arafat și SMURD: "E timpul să arătăm că avem coloană vertebrală

Marius Varlam este programator la o firmă de publicitate și s-a confruntat deseori cu clienți care au venit să se plângă că au rămas fără contul de Facebook. „Când vorbim despre conturi cumpărate, includem numai cele cu peste 5.000 de prieteni", precizează acesta. Asta, pentru că, utilizatorii știu că nu pot avea "Fan Page", cu numărul de prieteni sub 5.000. "Să aduni 5.000 de prieteni poate dura ani de zile, nu e chiar așa ușor. Astfel, după ce se sparge parola unui asemenea cont, cumpărătorul înlocuiește datele cu ale sale și se alege cu o pagină de Like. Un asemenea cont ajunge până la câteva sute de euro", a explicat acesta.

FOTO Ce astre le protejează pe sexy-consiliera de la IMM Bianca Jurcă, pe "iepuraşul PSD" Roxana Golban şi pe vedeta Playboy Roxana Ungureanu

În această situație s-a tezit și Bianca Jurcă, sexy-consiliera de la IMM. Aceasta a rămas fără contul ei de Facebook de două ori, consecutiv și și-a pierdut cei 5.000 de prieteni pe care îi avea în listă.

Află AICI cu cine o terorizează pe Bianca, pe internet!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net