Sex în toaleta școlii! Protagoniștii: doi elevi minori. Directorul a încercat să mușamalizeze totul

Ultima actualizare:

    Directorul școlii a încercat să ascundă cele petrecute în instituția pe care o conduce
Directorul școlii a încercat să ascundă cele petrecute în instituția pe care o conduce

Caz șocant în Budești, județul Călărași. Doi minori au întreținut relații sexuale în toaleta școlii. Cea care a încercat să ascundă cele întâmplate a fost chiar directorul instutuției de învățământ.

Un băiat de clasa a opta şi o fată de clasa a şasea au avut relaţii intime în toaleta şcolii, la Budeşti, în judeţul Călăraşi. Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susţine că directorul ştia şi a încercat să muşamalizeze întâmplarea.

Daniela Dan, director adjunct al Şcolii Generale Budeşti, a povestit că a aflat despre grozăvie de la elevi: "Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puţin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era linişte perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă. Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinţii fetei şi au purtat discuţii cu direcţiunea şi cu colegii mei care sunt diriginţi. Puţin s-a muşamalizat".

Întrebată în ce sens s-a încercat acest lucru, Daniela Dan a spus că domnul director a avut această iniţiativă.  A spus că dacă ţinem secret, dacă se ţine secret aici, vor fi protejaţi elevii, a spus directoarea, potrivit Adevărul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, în realitate, în toalatee școlii, iar până șa soluționarea acesteia s-au luat și alte decizii. Minorii au fost despărțiți, iar fata a fost transferată la o școală din afara orașului, la dorința familiei. Directorul care ar fi luat horărârea de a trece sub tăcere cele întâmplate nu a putut fi contactat de către jurnaliștii DIGI24. 

Află mai multe despre cazul petreccut în Budești accesând Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net