Sex oral pe stradă, în centrul Iașiului! Cuplul a fost filmat de trecători

sex_oral_iasi.jpg

Sex oral pe stradă în Iași
Cei doi tineri s-au ales cu un dosar penal de tulburarea ordinii şi liniştii publice
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Pare o glumă, dar este adevărat! Doi tineri din Iași au fost filmați de trecători în timpul unei partide de sex oral, în plină stradă! Ziua în amiaza mare, cuplul a uitat de inhibiții și și-a dat frâu liber pasiunii. În imaginile filmate de un martore se vede cum trecătorii trec oripilați pe lângă ei.

Celor doi tineri nu prea le-a păsat că îi vede toată lumea făcând sex, iar asta i-a costat scump. Ei au fost filmați pe 16 iunie, în zona centrală a Iașiului. Un martor a sunat la 112, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași i-au identificat pe cei doi tineri înfierbântați, relatează adevarul.ro.

Tinerii s-au ales cu dosar penal

Este vorba despre un bărbat de 25 de ani și o femeie de 30 de ani. Fapta lor este o infracțiune, astfel că ambii au fost sancționați contravenționali. Ei s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și riscă să fie condamnați la închisoare. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • avantajele si dezavantajele sexului in apa

    Canicula a înfierbântat pe toată lumea, dar se pare că unii s-au lăsat complet controlați de instincte și au participat la partide de sex în public în România. Nu s-au rușinat deloc de privirile trecătorilor. Au scăpat de orice fel de inhibiții și au trecut la treabă acolo unde le-a venit.

  • sex la therme

    Ca în luna de miere! Așa s-au simțit doi tineri îndrăgostiți printre palmierii și orhideele de la cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa. Pe Internet circulă un filmuleț din care se vede clar ce bine se simt clienții care merg la Therme.