Sevil Shhaideh: ”Am primit aviz pozitiv. Mergem la treabă”

Ultima actualizare:

    Sevil Shhaideh va conduce Ministerul Dezvoltării Regionale
Sevil Shhaideh va conduce Ministerul Dezvoltării Regionale

Nu a reușit să conducă guvernul, însă, va face parte din el. Sevil Shhaideh a trecut de comisia de specialitate și a declarat la ieșirea de la audieri că merge la treabă.

A primit aviz favorabil cu 28 de voturi "pentru" și 11 "împotrivă" pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi al Fondurilor Europene.

De asemenea, Sevil Shhaideh a fost desemnată de PSD viceprim-ministru. A spus că absorbția fondurilor europene este prioritate majoră, că va modifica legea administrației locale pentru ca salariații care semnează acte în instituții să fie responsabilizați.

”Ei răspund tehnic de legalitatea actelor, arhitectul-șef, secretarul de primărie”, a spus aceasta, dând câteva exemple. Totodată, a subliniat faptul că în localitățile unde primăria nu poate asigura 750 de lei pe cap de locuitor Guvernul va acoperi cu bani de la buget.

”Am primit aviz pozitiv. Mergem la treabă”, le-a spus jurnaliștilor.

Întrebată dacă de ieri și până astăzi, când a fost numită vicepremier și ministru, a mai primit amenințări cu moartea, Shhaideh a răspus zâmbind:  ”Nu și sper să se intre în normalitate”.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net