Șerban Pavlu, manifest pentru ieșitul la vot: «Dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști »

serban_pavlu_manifest_pentru_vot.jpg

serban pavlu manifest pentru vot
Clipul în care apere Șerban Pavlu a devenit viral pe rețelele sociale
Foto: captură video

"Nu mai pot, frate, nu mai pot! Sunt 30 de ani de la Revoluție și noi suntem conduși de niște troglodiți care vorbesc mai prost ca Iliescu și fură mai pe față ca Năstase", spune răspicat actorul Șerban Pavlu într-un video care s-a viralizat rapid pe rețelele sociale, în care-i îndeamnă pe români să iasă la vot acum, în 26 mai, și mereu.

Actorul a verbalizat frustrările multora care-și doresc o țară mai bună pentru copiii lor. De asemenea, Pavlu a spus că singura manieră de a schimba ceva este votul, nu comentatul din spatele calculatorului și găsitul unor scuze numai pentru a nu ne prezenta în momentul în care vine vremea să punem ștampila pe buletin. Nu s-a abținut din a o face "analfabetă" pe Viorica Dăncilă sau de a "picta" în culori sumbru viitorul în lipsa schimbării.

"Eu ce pot să le zic copiilor mei, dacă peste zece ani mă întreabă: «Aloo, tata, tu ce-ai făcut când Dragnea a spus că pe el și dacă-l condamnă nu se pune? Ce-ai făcut tu ca să nu ne întoarcem din nou în bezna minții și în izolarea aia de pe vremea lui Ceaușescu?» Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mișto! Am făcut meme pe Facebook! Am făcut un mișto de ne-am c***t pe noi de râs! N-ai cu cine, bă! N-ai cu cine! Uite-l pe ăla cât de strâmb e, uite-o pe aia ce scrie, uite-l pe ăla ce-a zis pe net. Și pe urmă vin băieții din Teleorman și o pun pe analfabeta aia la Palatul Victoria. Bă, pe aia o aduce în fiecare dimineață o mașină la Guvern și portarul îi deschide ușa: «Poftiți, vă rog, intrați să conduceți Guvernul României». Vi se pare ok? V-ați obișnuit și vi se pare normal?!”, continuă Șerban Pavlu.

"Dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"

Una dintre cele mai frecvente scuze pentru oamenii care nu ies la vot este că nu au cu cine vota sau că toți candidații sunt la fel. Și pentru aceste argumente, Pavlu scoate replici din "tolbă": "N-ai pe cine?! Ce vrei, să te îndrăgostești de un candidat, să-l iei de nevastă? Gândește cu capul tău, du-te și alege-l pe ăla care ți se pare mai puțin prost, că dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști! Și pe urmă o asă avem timp, până la următoarele alegeri, să ieșim în Piață, să facem unicorni din luminițe și meme pe Facebook".

Clipul publicat pe Facebook a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări în 21 de ore de la publicare și peste 56.000 de distribuiri.

Loading...

Citește și