Sentinţa violatorilor din Vaslui a fost amânată

Ultima actualizare:

    Cei şapte violatori vasluieni ar fi trebuit să îşi afle sentinţa definitivă aziFoto: adevarul.ro
Cei şapte violatori vasluieni ar fi trebuit să îşi afle sentinţa definitivă aziFoto: adevarul.ro

Cazul care a oripilat o ţară întreagă nu a luat sfârşit. Sentinţa în procesul de viol de la Vaslui a fost amânată. Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au cerut reverificarea pobelor din dosar. Noul termen fixat este 3 noiembrie.

Marţi, 20 octombrie, a avut loc un nou termen în cazul celor şapte bărbaţi care au violat o elevă de 18 ani până la leşin. Agresorii au cerut pedepse mai mici şi au fost aduşi în instanţă încătuşaţi. Rudele prezente au plâns în continuu, potrivit romaniatv.net. Înainte de a se pronunţa definitiv, intanţa a cerut reverificarea probelor.

În sentinţa iniţială, judecătorii vasluieni au dat pedepse între 5 şi 8 ani de închisoare: Boicu Ionut Bogdan (21 ani) a primit 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, Burada Silviu (21 ani), iniţiatorul violului, a fost condamnat la 8 ani si 4 luni închisoare cu executare, Burlacu Paul Andrei (28 ani) a primit 7 ani închisoare cu executare, Surleac Ioan (20 ani)  a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, Bolboceanu Petrică (23 ani) a primit 7 ani de închisoare cu executare, Rotaru Alin Dumitru (18 ani) –a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, iar Avădanei Silviu (22 ani) a primit 7 ani închisoare cu executare.

Judecătorii au decis ca pedepsele să fie atât de mici pentru a le mai da o şansă celor şapte violator, deşi procurorii ceruseră pedepse de până la 12 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net