Sentinţă în cazul bărbatului care a sedus o minoră, cu acordul mamei fetei. Ce pedeapsă a primit acesta

Ultima actualizare:

    foto: reporterntv.ro
foto: reporterntv.ro

Omul de afaceri din Cluj acuzat că a sedus o fată de 14 ani cu acordul mamei acesteia și-a primit pedeapsa. Judecătorii au decis ca Mihăiţă Codrianu (50 ani) să stea 3 ani după gratii, fiind găsit vinovat de 16 acte sexuale cu minora.

Cazul pare halucinant, având în vedere că totul s-a desfășurat cu acordul mamei fetei în vârstă de 14 ani. Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, a sedus-o pe minoră cu multe cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei.  Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley, scrie adevarul.ro

Probe: camera video în dormitorul victimei 

Ancheta a fost declanşată la denunţul tatălui fetei, care, interesându-se de situaţia şcolară a minorei, a aflat că aceasta este aşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani. Pentru a strânge probe, procurorii au montat tehnică de înregistrat în dormitorul minorei, surprinzând mai multe acte sexuale dintre Codrianu şi fată.

„Din mijloacele de supraveghere tehnice instalate de organele judiciare în imobilul… rezultă că din data de 18.11.2019 până la data de 02.12.2019 inculpatul Codrianu Mihăiţă a întreţinut 14 raporturi sexuale normale, precum şi acte sexuale orale sau anale. Toate acţiunile aferente infracţiunii de act sexual cu un minor au fost săvârşite în interiorul imobilului în care locuia inculpata T.E.A., având acordul tacit al acesteia. În plus, din materialul probator rezultă că persoana vătămată a fost în diverse concedii prin România împreună cu inculpatul şi este foarte probabil ca acesta să fi întreţinut raporturi sexuale şi în afara acestui imobil“, mai arată procurorii.

3 ani de închisoare și 10.000 de euro daune morale

Mihăiţă Codrianu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de 16 acte sexuale cu minora. Mama fetei, acuzată de complicitate, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. La cererea procurorilor, Judecătoria Dej l-a obligat pe Codrianu să îi achite victimei 10.000 de euro daune morale. 

Citește și: 

Sex oral în Primărie, cu două minore. Un primar din Iași a dat 100 de lei pentru o fată răpită de la școală

Profesor de sport din Tulcea, arestat după ce a făcut sex cu 3 eleve minore

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net