Senatorul UDMR Tanczos Barna, diagnosticat cu COVID-19: "A început ca o banală pneumonie"

tanczos-barna.jpg

tanczos barna
Tanczos Barna, diagnosticat pozitiv pentru COVID-19

Senatorul UDMR Tanczos Barna anunţă într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19, dar că este în grija unei echipe medicale competente şi că se simte foarte bine.

Senatorul a dezvăluit, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, că a fost infectat cu noul virus care face victime în întrega lume. 

”Cine mă cunoaşte ştie că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuşi, aş fi renunţat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor şi părinţilor mei. A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de virusul COVID-19”, a scris Tanczos Barna pe Facebook.

El precizează că este în grija unei echipe medicale fantastice şi că începe tratamentul. ”PS: Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor şi procedurilor”, a concluzionat senatorul, pentru a-i asigura pe toți că situația este ținută sub control. 

În martie a vrut să scape de o amendă mințind că era infectat cu noul virus 

În luna martie, chiar la începutul pandemiei, senatorul Tanczos Barna a fost acuzat că a minţit poliţișţii că este bolnav de COVID-19 pentru a scăpa de o amendă pentru viteza excesivă. Parlamentarul a negat că lucrurile s-ar fi desfășurat astfel. El susţine că le-a mărturisit oamenilor legii că urma să fie testat, nu că ar fi fost deja infectat. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1