Senator PNL, implicat într-un accident. Politicianul consumase alcool

Ultima actualizare:

    Marius Nicoară băuse alcool înainte de a se urca la volanFoto: someseanul.ro
Marius Nicoară băuse alcool înainte de a se urca la volanFoto: someseanul.ro

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, după ce mașina pe care liberalul o conducea a lovit un autoturism care circula în fața sa, în urma testării cu aparatul alcooltest reieșind că Nicoară cosumase băuturi alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Carmen Jucan, accidentul a avut loc pe strada Eugen Ionesco din municipiul Cluj-Napoca, după ce mașina condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani a lovit autoturismul care circula în fața sa, conform Mediafax.

“În jurul orei 23.45, pe strada Eugen Ionesco din Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Un barbat de 56 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionesco, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare, a lovit autoturismul care circula în fața sa. În urma impactului, autoturismul acroșat, condus de un bărbat de 29 de ani, a fost proiectat în gardul din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferului de 29 de ani. Șoferul care ar fi produs accidentul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX Carmen Jucan.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că la volanul mașinii care a produs accidentul se afla senatorul liberal Marius Nicoară și că în urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit acelorași surse, medicii de la Institutul de Medicină Legală (IML) vor stabili ce îmbibație alcoolică avea senatorul Marius Nicoară în momentul în care a provocat accidentul.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, senatorul Marius Nicoară a confirmat că, vineri noapte, a provocat un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe șosea fiind polei.

El a mai spus că înainte de a se urca la volan a consumat un cocktail.

“Am venit spre casă, eram grăbit, era polei pe șosea, dar acum nu vreau să mă ascund în spatele poleiului, am mers eu prea tare pentru condițiile meteo și am lovit din spate o mașină. S-au făcut tot felul de speculații că eram băut, însă am consumat un cocktail înainte de a urca la volan, atât. Nici nu știu cât alcool avea acel cocktail, am fost testat cu aparatul alcooltest, iar eu am cerut să facem și probe de sânge. Luni sau marți voi primi probabil rezultatul. Cel pe care l-am lovit din spate era un taximetrist, care nu a fost rănit tare. Pagubele materiale sunt semnificative la mașina mea”, a spus Marius Nicoară.

Nicoară a afirmat că circula cu aproximativ 50 de kilometri la oră, viteza fiind însă ”prea mare având în vedere că șoseaua era acoperită de gheață”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net