Senator PDL: Românii au mentalitate de viermi şi merită să moară în spitale

CLIIMA20120114_0167_1.jpg

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene
Citeste tot despre: 

Nervos nevoie mare, după ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat că cere retragerea proiectului noii legi a sănătăţii, senatorul PDL Iulian Urban a scris pe blogul personal un comentariu în care susţine că românii au mentalitate de viermi şi că merită să moară în spitale.

Senatorul PDL Iulian Urban consideră că noua lege a sănătăţii era cel mai bun lucru care se putea întâmpla românilor, dar aceştia sunt prea ignoranţi pentru a realiza acest lucru.

Într-un comentariu publicat pe blogul personal, intitulat „Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară”, Iulian Urban (foto dreapta) jigneşte grav tot poporul român, afirmând că este format din oameni cu mentalitate de viermi care merită să moară în spitale.

„Bravo Băsescu. A anunţat că după ce medicii împreună cu românii care au făcut miting la Târgu Mureş nu vor ca nimic din ceea ce se întâmplă acum în sistemul medical romanesc să se schimbe, a cerut premierului sa retragă legea sănătăţii. Foarte bine. Ne merităm soarta. Merităm să murim cu zile în spitale. Merităm să fim umiliţi de medici. Merităm să plătim CAS-uri ca să nu primim nimic Meritam să plătim preturi uriaşe la medicamente ca să-i îmbogăţim pe smecherii ce căpuşeasă sistemul medical. Merităm să avem soarta d-lui Lăzărescu (aluzie la filmul „Moartea domnului Lăzărescu” - n.r.)”, a scris senatorul PDL Iulian Urban, pe blogul personal.

În schimb, senatorul nu spune că îi este jenă că a fost votat de nişte „oameni cu mentalitate de viermi” şi nici nu îşi anunţă demisia. Va continua să-i reprezinte în Senatul României pe acei oameni şi va încasa fără ruşine salariul de parlamentar, plătit din taxele şi impozitele strânse de la aceste persoane. Cel puţin până la alegerile din toamnă.

Citeşte şi:

Violenţe la Universitate! Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

Cântăreţul Doru Stănculescu, ridicat de poliţie din faţa Palatului Cotroceni

Proteste anti-Băsescu în mai multe oraşe din ţară - FOTO

Amenzi usturătoare pentru manifestanţii pro Arafat

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1