Senatoarea-dansatoare Doina Tudor a fost reținută de DNA

tudor.jpg

doina tudor senatoare retinere dna
Doina Tudor este senator PNL

După ce ieri, senatorii au dat aviz favorabil pentru reținerea și arestarea Doinei Tudor, aceasta a fost reținută joi de procurorii DNA. Senatoarea PNL este acuzată de aceștia de complicitate la luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat în mod direct „pe inculpatul Tudor Daniel George (n.r. fostul soț al senatoarei) să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de inculpatul Tudor Daniel George), pentru ca, în schimb, acesta, în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activităţi de control".

Doina Tudor va fi prezentată vineri în fața instanței de la ÎCCJ cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

Citește și

  • senatoarea doina anca tudor

    În Senatul României nu ajunge oricine. Cel puțin așa cred cei mai mulți cetățeni de rând, care au impresia că oamenii care lucrează în mai marile instituții ale statului fac parte dintr-o clasă socială net superioară lor. Ei bine, se pare că și senatorii pot avea un trecut furtunos.

  • gabriel oprea senator parlamentar vicepremier

    Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, poate fi cercetat penal în dosarul în care este acuzat că a deturnat fondurile instituției pe care o conducea pentru cumpărarea unui bolid de 92.000 euro cu care s-a deplasat în exclusivitate. Colegii senatori au votat ”pentru” urmărirea penală a fostului vicepremier

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1