Semnele clare care îți arată că ai în fața ta un pedofil

Ultima actualizare:

    Mulţi au familii, servicii, funcţii, o anumită poziţie socială clickpentrufemei.ro
Mulţi au familii, servicii, funcţii, o anumită poziţie socială clickpentrufemei.ro

Toţi părinţii încearcă să-şi apere copiii de abuzatori, dar este o misiune dificilă atunci când nu ştii cum să-i identifici. Părinţii încearcă adesea să-şi dea seama cum arată un pedofil, cum gândeşte sau cum vorbeşte. Mulţi dintre ei se ascund sub aparenţe perfecte: au familii, servicii, funcţii, o anumită poziţie socială. Totuşi, există câteva indicii care îi pot da de gol şi pe care orice părinte ar trebui să le ştie.

Identificarea unui pedofil, fără ca acesta să fie prins asupra faptei sau fără a avea probe, poate fi dificilă. Cei mai mulţi sunt persoane de încredere, cunoscute: poate fi un vecin, un profesor, un preot sau, aşa cum s-a demonstrat recent, chiar în Bucureşti, un poliţist. În cazurile extreme, abuzatorul pedofil poate fi chiar unul dintre părinţi.

Definiţia pedofilului

Un pedofil este un adult sau un adolescent (de obicei de 16 ani sau mai mare) care are o atracţie erotică/sexuală faţă de copii (de la bebeluşi până la copii cu vârsta de până la 13 ani). O persoană trebuie să aibă cel puţin 16 ani şi să fie cu cel puţin cinci ani mai mare decât copilul molestat, pentru ca atracţia să fie diagnosticată drept pedofilie. Un alt caz recent care a şocat lumea întreagă este cel al unui star rock: Ian Watkins, solistul trupei britanice Lostprophets, care a fost condamnat la 35 de ani de închisoare pentru tentativă de viol asupra unui bebeluş de 11 luni. Prin urmare, pedofilii pot proveni din orice mediu, orice pătură socială, de aceea identificarea lor nu e uşoară. Pot fi şi bărbaţi, şi femei (totuşi, ei sunt de obicei bărbaţi), bogaţi sau săraci, angajaţi sau şomeri, religioşi sau atei, educaţi sau neinstruiţi.

Află aici cum recunoşti un pedofil, care sunt semnalele de alarmă, la ce anume să fii atent şi cum îl poţi descuraja să-l vizeze chiar pe copilul tău. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net