Selfie-ul care aduce moartea! Băiatul de 15 ani din Bacău s-a stins la spital, la o lună de când a vrut să-și facă o poză pe tren

Ultima actualizare:

    Un adolescent din Bacău s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfieFoto: Pixabay
Un adolescent din Bacău s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfieFoto: Pixabay

A stat o lună în spital și a suferit zeci de operații. Până în ultima clipă medicii au sperat că-l vor putea salva pe băiatul de 15 ani din Bacău, electrocutat pe un vagon de tren. Dragoș Cernica părea că își revine, însă starea lui s-a agravat și a decedat în urmă cu 4 zile, scrie bzi.ro.

Adolescentul a ajuns la spital în stare foarte gravă

În 17 octombrie 2021, adolescentul a fost transferat de urgență cu elicopterul de la Bacău, către Spitalul Clinic de Urgență „Sfânta Maria”, din Iași, după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren. Băiatul a ajuns în stare extrem de gravă, cu arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului, iar medicii au intrat imediat în sala de operație, reușind în 12 ore să înlăture 15 la sută din arsură.

Familia și apropiații lui Dragoș Cernica au demarat și o campanie de donare sanguină pentru a-i salva viața. Colegii tânărului și mai mulți oameni cu suflet mare au sărit să îl salveze și au mers să doneze pentru el. Din nefericire, totul a fost în zadar.

Medici: „Pentru o poză pusă pe rețelele de socializare se poate plăti cu decesul”

Medicii ieșeni trag din nou un semnal de alarmă. „Arsura prin electrocuție, cu o suprafață foarte mare, reprezintă un risc de deces de 99,9 la sută. Pe această cale, revenim cu un apel către părinți, către copii, adolescenți, să evite urcarea pe tren, pe stâlpi de înaltă tensiune, deoarece, pentru o poză pusă pe rețelele de socializare se poate plăti cu decesul sau cu afecțiuni majore, pe tot parcursul vieții. Dacă acești copii supraviețuiesc, ei rămân cu traume, cu leziuni post-arsură”, a declarat dr. Alina Belu, managerul Spitalului Clinic pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.  

Citește și: 

Copil de 12 ani din Iași s-a electrocutat în timp ce se juca pe un vagon de tren. A scăpat ca prin minune

Un băiat de 15 ani din Neamţ s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfie

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net