Şeful Serviciului Urbanism din Primăria Panciu a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 34 de ani

sef-urbanism-primaria-panciu.jpg

Ionuţ Bută
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Ionuţ Bută, şeful Serviciului Urbanism din Primăria Panciu, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, la doar 34 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care a fost internat la Institutul „Matei Balş”.

Ionuţ Bută era finul primarului Iulian Nica şi avea doar 34 de ani. El s-a infectat acum aproximativ două săptămâni, iar la puţin timp a fost dus în stare gravă la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, unde a şi murit. Soţia sa este la rândul ei internată în spital, fiind confirmată cu Covid-19, notează adevarul.ro

În urmă cu o săptămână Primăria Panciu a fost închisă după ce doi funcţionari şi viceprimarul Dumitru Huzum au fost confirmaţi pozitiv. Până sâmbătă, în Vrancea erau peste 1.200 persoane infectate, 736 vindecate şi 72 decese.  În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 83 de pacienţi, dintre care opt la secţia ATI, cinci la Focşani şi trei la Adjud. În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 83 de pacienţi, dintre care opt la secţia ATI, cinci la Focşani şi trei la Adjud.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1