Şeful Poliţiei Câmpia Turzii s-a pensionat la 51 de ani, după ce a fost prins băut la volan

Ultima actualizare:

    Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, prins beat la volan, s-a pensionat la 51 de aniFoto: Captură Video
Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, prins beat la volan, s-a pensionat la 51 de aniFoto: Captură Video

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, care recent a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”, iar apoi s-a stabilit că a băut, s-a pensionat la 51 de ani.

Surse din cadrul Poliției Câmpia Turzii au declarat, vineri, pentru Mediafax, că Dorel Florian Fodorean urma să fie schimbat oricum din funcție în urma cercetării disciplinare, după ce a fost prins băut la volan.

„Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, este pensionar începând cu data de 15 ianuarie, și-a depus actele de pensionare după ce a fost prins băut la volan și i s-a suspendat permisul de conducere. Dosarul său penal este, încă, în lucru, iar când se va întoarce de la procuror, se va lua măsura sancționării contravenționale. Oricum, după incident, urma să fie schimbat din funcție, deoarece, prin gestul său, a adus atingere uniformei de polițist și a afectat imaginea Poliției”, au spus sursele citate.

Dorel Florian Fodorean a fost oprit în 9 ianuarie în trafic, dar a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”. Ulterior, rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune. Fodorean are 51 de ani și lucrează în sistem din anul 1990. A fost numit pe funcția de șef al Poliției municipiului Câmpia Turzii în anul 2017, potrivit Digi 24

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net