Șeful Casei Regale, despre Regele Mihai: „Starea Maiestății Sale este precară”

regele.jpg

regele mihai
Starea de sănătate a Regelui Mihai este tot mai precară, anunță șeful Casei Regale
Foto: arhivă personală

Andrew Popper, șeful administrației Casei Regale, a vorbit în cadrul unui interviu despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Ogicialul a declarat că Maiestatea sa se află într-o stare precară, dar medicii elvețieni fac tot posibilul pentru a-i menține sstarea stabilă și fără dureri.

Andrew Popper este prima persoană care a vorbit public în numele Casei Regale, după anunțul privind înrăutățirea stării de sănătate a Maiestății Sale. El a ținut să precizeze că medicii elvețieni, și nu Familia Regală, refuză să ofere public informații despre evoluția bolii Regelui Mihai, deoarece legislația elvețiană interzice acest lucru, informează Digi24.

„Starea Maiestății Sale este precară. În acest moment, medicii își concentrează eforturile pentru a-l menține într-o stare confortabilă și fără dureri. Previziunile sunt imposibile în astfel de cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Din fericire, acum situația s-a stabilizat”, a declarat șeful Casei Regale, pentru TVR1.

„Și noi ne-am dori ca medicii elvețieni să publice un comunicat medical și le-am cerut acest lucru. Din păcate, ei nu pot să o facă, pentru că legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen”, a mai adăugat Andrew Popper.

Loading...

Citește și

  • Regele Mihai

    Va fi greu de îndurat despărțirea de Regele Mihai. Deja, Casa Regală a anunțat cine îl va moșteni și care va fi linia de succesiune. Click! vă spune ce avere va rămâne în urma monarhului.

  • Alături de Regele Mihai, la reşedinţa sa din Elveţia se află de mai bine de un an şi jumătate, de când a fost diagnosticat cu leucemie cronică şi cancer de piele, două măicuţe. Acestea fac parte din obştea singurei mănăstiri româneşti de maici din Elveţia. Sunt zi şi noapte la căpătâiul Majestăţii Sale, care, potrivit unor surse, se simte mai bine.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1