Șeful Casei Regale, despre Regele Mihai: „Starea Maiestății Sale este precară”

Ultima actualizare:

    Starea de sănătate a Regelui Mihai este tot mai precară, anunță șeful Casei RegaleFoto: arhivă personală
Starea de sănătate a Regelui Mihai este tot mai precară, anunță șeful Casei RegaleFoto: arhivă personală

Andrew Popper, șeful administrației Casei Regale, a vorbit în cadrul unui interviu despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Ogicialul a declarat că Maiestatea sa se află într-o stare precară, dar medicii elvețieni fac tot posibilul pentru a-i menține sstarea stabilă și fără dureri.

Andrew Popper este prima persoană care a vorbit public în numele Casei Regale, după anunțul privind înrăutățirea stării de sănătate a Maiestății Sale. El a ținut să precizeze că medicii elvețieni, și nu Familia Regală, refuză să ofere public informații despre evoluția bolii Regelui Mihai, deoarece legislația elvețiană interzice acest lucru, informează Digi24.

„Starea Maiestății Sale este precară. În acest moment, medicii își concentrează eforturile pentru a-l menține într-o stare confortabilă și fără dureri. Previziunile sunt imposibile în astfel de cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Din fericire, acum situația s-a stabilizat”, a declarat șeful Casei Regale, pentru TVR1.

„Și noi ne-am dori ca medicii elvețieni să publice un comunicat medical și le-am cerut acest lucru. Din păcate, ei nu pot să o facă, pentru că legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen”, a mai adăugat Andrew Popper.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net