UPDATE Șeful Anticoruției din Prahova, adjunctul Poliției Județene și ofițerul de la Crimă Organizată Ploiești, duși în arest

Ultima actualizare:

    Cei trei și-au petrecut noaptea în arestul Poliției Prahova
Cei trei și-au petrecut noaptea în arestul Poliției Prahova

După mai bine de 12 ore de audieri, șeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, adjunctul şefului Poliției Județene, Adrian Rădulescu, și ofițerul BCCO Ploiești Emanuel Saghel, reținuți de procurori, au fost duși în arest.

UPDATE. Procurorii DNA Ploiești percheziționează, marți dimineață, birourile șefului DGA Prahova, Constantin Ispas, al adjunctului șefului Poliției Județene, Adrian Rădulescu, și pe cel al ofițerului BCCO Emilian Saghel, reținuți luni seară într-un dosar de corupție, au declarat surse judiciare.

Astfel, cei trei și-au petrecut noaptea de luni spre marți în arestul Poliției Județene Prahova de la Câmpina, transmite Mediafax.

La ieșirea din sediul DNA Ploiești, întrebat dacă se aștepta să ajungă din anchetator anchetat, Emanuel Saghel, care conduce Serviciul de combatere a finanțării terorismului și spălării banilor din BCCO Ploiești, a răspuns afirmativ.

De asemenea, întrebat de ce aștepta să ajungă în situația de a fi reținut, Saghel a răspuns: „Pentru că știu cum s-a lucrat”. La rândul său, întrebat dacă s-a așteptat să fie reținut, adjunctul șefului Poliției Prahova, Adrian Rădulescu, a spus că nu se aștepta să ajungă într-o astfel de situație.

Potrivit unor surse judiciare, Constantin Ispas, comisar-şef de poliție şi şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, este suspectat de trafic de influență, efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, luare de mită, folosire de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, spălare a banilor și cercetare abuzivă.

La rândul său, Emanuel Saghel, ofiţer în cadrul BCCO Ploieşti, este suspectat de șantaj, trafic de influență, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și luare de mită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net