Şeful AJOFM din Târgu-Jiu a fost găsit spânzurat

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei
Bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei

Damian Horcea, 43 de ani, şeful Agenţiei Târgu-Jiu a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) a fost găsit mort în propria acasă. Acesta s-a spânzurat într-o anexă din curtea casei sale.

Şeful AJOFM Târgu-Jiu părea un om împlinit. Era căsătorit, avea un copil în vârstă de numai şase ani şi locuia într-o casă frumoasă din cartierul Şişeti, din municipiul Târgu-Jiu. Acesta şi-a dus, în această dimineaţă, soţia la serviciu şi băieţelul la grădiniţă, după care şi-a pus capăt zilelor.

Echipajul de la Ambulanţa sosită la locul faptei a constatat doar decesul bărbatului.Colegii bărbatului sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica gestul extrem la care acesta a apelat.

„M-a sunat joi că băieţelul din a doua căsătorie e bolnav şi că trebuie să meargă cu el la doctor. Apoi, vineri dimineaţa m-a sunat că că nu se simte bine şi că nu poate veni la serviciu. Mi-a spus că are nişte ameţeli şi fibrilaţii şi că vrea să se ducă la Craiova să-şi facă un control. Acum am aflat această teribilă veste. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Suntem toţi şocaţi. Părea un om echilibrat“, a declarat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net