Şefa PNL: «Sunt filată de luni de zile»

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiu se plânge că îi sunt urmărite activităţileFoto Arhivă Personală
Alina Gorghiu se plânge că îi sunt urmărite activităţileFoto Arhivă Personală

Copreședintele PNL Alina Gorghiu spune că a observat și în acestă dimineață ”filajul mașinilor” care o însoțesc de câteva luni în trafic și că a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode că se instrumentează plângeri și se cercetează tot ce a făcut în ultimii zece ani.

”Știam din momentul alegerii mele în funcția de copreședinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări și dezinformări. Asa am ajuns să fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Șova și din copreședinte al PNL în Elena Ceaușescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea și alții. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Șova. În lumina evenimentelor recente înțeleg și de ce prim-ministrul a fost atât de afectat de acțiunea politică a PNL în privința prietenului său”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook, luni dimineață.

Ea îi transmite ”premierului în exil” să nu își facă speranțe, susținând că ”acțiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect” asupra sa.

”Să nu uit. Am observat și în dimineața asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze smile emoticon. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operați...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”, mai spune Gorghiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net