Şefa Marta se prostitua cot la cot cu «angajatele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Încrengătură nebănuită în dosarul de prostituţie, în care cap de listă este soţia consilierului de la Fisc, Codruţ Marta. Procurorii spun că şi Andreea Marta făcea sex pe bani, nu numai angajatele. Potrivit rtv.net, afaceriştii, politicienii şi fotbaliştii apăruţi în dosar s-ar fi bucurat chiar şi de serviciile fotomodelului Marinela Avădani.

Muncea cot la cot cu prostituatele de lux, cel puţin aşa se specifică în referatul anchetatorilor, pe care aceştia l-au întocmit pentru a susţine propunerea de arestare a Andreei Marta, soţia consilierului de la Fisc.

Nu numai că le plasa pe fete afaceriştilor, politicienilor şi fotbaliştilor pentru a face sex cu aceştia, dar ieşea chiar ea la înaintare, probabil pentru a le da un exemplu şi pentru a le încuraja. Andreea Marta făcea bani grei de pe urma fetelor, pe care le racola de la prezentările de modă sau de la concursurile de frumuseţe.

Marinela a devenit cunoscută după relaţiile pe care le-a avut cu diverşi fotbalişti

simeon stalpnicul png

Se pare că unii dintre clienţii reţelei de prostituţie condusă de Marta plăteau chiar şi 10.000 de euro pentru un sejur petrecut alături de una dintre prostituate. Un alt nume apărut în deja în celebrul dosar este, potrivit rtv.net, cel al fotomodelului Marinela Avădani, care a intrat în vizorul presei ca fiind ba iubita fotbalistului Ciprian Marica, ba iubita altui fotbalist, Cristi Tănase.

Potrivit unor surse citate de rtv.net, Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea "Un show păcătos", figurează pe lista anchetatorilor ca "prestatoare de servicii sexuale contra cost". Se pare că aceasta era numită de şefii reţelei de prostituţie "Premianta". Daniela Crudu a negat orice fel de implicare în acest dosar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net