Şedinţă la Cotroceni pentru stabilirea de noi restricții. Ce măsuri vor fi discutate

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis, președintele RomânieiSursa foto: presidency.ro
Klaus Iohannis, președintele RomânieiSursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, responsabilii în gestionarea pandemiei şi a anunţat clar că se pregătesc restricţii pentru limitarea răspândirii virusului.

La şedinţă, care loc la ora 17.30, participă mai multe nume importante, printre care și prim-ministrul Florin Cîţu, ministrul interimar al Sănătăţii, Attila-Zoltán Cseke, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat şi coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă.

Şedinţă la Cotroceni pentru stabilirea de noi restricții, în contextul pandemiei

Oficialii iau în calcul măsuri care să restrângă mobilitatea, dar şi intrarea şcolilor în online, interzicerea circulaţiei între localităţile cu o incidenţă mare.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, comentând cel mai grav bilanţ de la debutul pandemiei, că a convocat la discuţii toţi actorii guvernamentali implicaţi în gestionarea pandemiei.  

Şeful statului a spus clar că se impun cât mai curând restricţii care să ducă la limitarea pandemiei, dată fiind transmiterea comunitară extinsă a tulpinii Delta care face ca cifrele să fie din ce în ce mai alarmante.  

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a afirmat, marţi seară, că măsurile care vor fi implementate de către Guvern vor fi propuse de către specialişti şi s-a referit la impunerea certificatului verde în toate instituţiile publice, reducerea deplasărilor şi permiterea telemuncii, acolo unde acest lucru este posibil.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net