Ședință la Cotroceni. Klaus Iohannis și Ludovic Orban discută joi despre măsurile de relaxare din iunie

Ultima actualizare:

    În cadrul întâlnirii de la Cotroceni se vor pune la punct ultimele detalii despre relaxarea din iunie
În cadrul întâlnirii de la Cotroceni se vor pune la punct ultimele detalii despre relaxarea din iunie

Joi are loc o nouă ședință la Cotroceni, iar tema principală de discuție va fi despre noile măsuri de relaxare ce intră în vigoare în iunie. Întâlnirea dintre președințe, premier și miniștri va avea loc la ora 13.00. După întâlnire, Klaus Iohannis va susține o declarație de presă prin care îi va informa oficial pe români despre noile decizii. Se așteaptă ca de la 1 iunie să se deschidă terasele, iar de la 15 iunie să putem merge la plajă. Pe agenda autorităților mai există și alte măsuri printre care deschiderea sălilor de pariuri, jocuri de noroc, cazinourile, sălile de fitness, piscinele și agențiile Loto.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a convocat joi pe Ludovic Orban, Raed Arafat şi pe miniştrii Internelor, Educaţiei, Sănătăţii, Economiei, Apărării şi Justiţiei pentru a discuta pe tema măsurilor de gestionare a pandemiei de COVID-19.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Ședință la Cotroceni în contextul pregătirii pentru examenele naționale

Întâlnirea are loc în condiţiile în care de la 1 iunie sunt aşteptate noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse pentru prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. De asemenea, urmează ca elevii din clasele a Vlll-a şi a Xll-a să revină în bănci pentru pregătirea examenelor de Evaluare Naţională şi de Bacalaureat. Ședința de la Cotroceni va avea loc la ora 13.00, iar după întâlnire președintele Klaus Iohannis va da o declarație de presă. 

Citește și: 

Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus va creşte la iarnă. Explicaţia medicului Alexandru Rafila

Clienții vor fi termoscanați la terase după 1 iunie? Răspunsul autorităților

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net