Ședință importantă la PSD. Urmează o remaniere?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De la ora 14.00, astăzi (8 ianuarie), este programată reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD. Așadar, o intâlnire importantă în care s-ar putea decide remedierea unor miniștri. Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susține că membrii CExN ar trebui să îi ceară demisia lui Liviu Dragnea.

UPDATE. ora 15.15.  Patru protestatari, printre care şi jurnalistul Mălin Bot, au fost ridicaţi de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc şedinţa Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumătate de oră căţărat într-un copac, dar în cele din urmă a coborât şi a fost dus la secţie. Protestatarii susţin că jandarmii fac abuz, că nu au dreptul să îi ducă cu forţa la secţie, în condiţiile în care s-au legitimat. Atunci când jandarmii l-au luat pe sus pe Mălin Bot, acesta s-a prins de un stâlp de fier, care a ieşit din pământ. La această oră, şedinţa Comitetului Executiv al PSD este în curs de desfăşurare.


    captura: romaniatv.net
captura: romaniatv.net

Ora 10.30. Este programată o ședință Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, astăzi (8ianuarie), de la ora 14.00. Ar putea fi vorba despre un bilanț pentru un an de Guvernare PSD – ALDE, dar și o remaniere, susțin surse informate.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan apreciază, într-o postare pe Facebook, că reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD este un moment bun de bilanţ pentru primul an de guvernare şi că ar fi necesară o evaluare a liderului partidului, Liviu Dragnea, scrie news.ro.

”Comitetul Executiv Naţional de mâine (luni – n.r.), dacă ar fi reprezentativ şi ar asculta nemulţumirile şi îngrijorările membrilor de partid, despre asta ar trebui să discute. Un CEX statutar şi responsabil ar fi trebuit să-i ceară demisia lui Liviu Dragnea şi să organizeze de urgenţă Congres Extraordinar. Nu se va întâmpla însă. Totuşi, chiar şi aşa, 2018 va fi anul în care ne vom despărţi de Liviu Dragnea”, consideră europarlamentarul PSD.

Cătălin Ivan afirmă că, dacă din programul de guvernare s-a ales praful, agenda personală a lui Dragnea ”a fost urmărită cu foarte mare grijă şi determinare”, scrie news.ro.

”Anul 2017 a fost anul în care Dragnea a încercat să pună mâna pe puterea absolută în România, să scape de dosarele penale, să-şi pună agoniseala din fapte evidente de corupţie la adăpost, să scape de orice urmă de opoziţie din partid şi, practic, să-şi asigure libertatea, indiferent de costuri. 2017 a însemnat izolarea totală a României în plan extern, includerea acesteia pe lista neagră a ţărilor cu democraţii fragile, cu derapaje grave de la principiile statului de drept, cu investiţii străine în scădere, cu o accentuare a fenomenului de depopulare, tot mai mulţi români părăsind ţara, cu blocaje în aproape toate segmentele economiei, cu investiţii publice aproape inexistente, cu categorii sociale tot mai nemulţumite, cu o administraţie locală lăsată fără resurse proprii şi, practic, în imposibilitatea de a mai susţine proiecte locale de dezvoltare, fără fonduri europene atrase”, scrie Cătălin Ivan, citat de news.ro.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va întruni, luni, de la ora 14.00, în sediul central al partidului din Şos. Kiseleff 10.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net