Şedinţa foto sexy de la Mănăstirea Ciolanu se lasă cu sancţiuni

Ultima actualizare:

Apar reacţii oficiale în cazul elevei care s-a fotografiat îmbrăcată sumar, în poarta Mănăstirii Ciolanu. Poliţia şi Inspectoratul şcolar au declanşat anchete, iar Arhiepiscopia Buzăului anunţă că artista mult prea îndrăzneaţă se va alege cu plângere pentru tulburarea liniştii publice. Tânăra, elevă în ultimul an la un liceu din Buzău, s-a fotografiat în weekend în poarta unei mănăstiri din Buzău cu o mitralieră Kalaşnikov în mâini şi purtând doar lenjerie intimă, informează adevarul.ro.

Asemenea imagini incendiare nu aveau cum să rămână fără ecou. Unul dintre adjuncţii Inspectoratului Şcolar a stat de vorbă cu eleva, în prezenţa mamei. ”Pe mine m-a deranjat în mod special poza în faţa mănăstirii. Ea a spus că a fost atrasă de frumuseţea porţilor sculptate de lemn. Vă spun, cu sinceritate, că eleva nici acum nu conştientizează că acţiunea ei nu-i face cinste”, a declarat Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău. Eleva le-a spus inspectorilor şcolari că a vrut să profite împreună cu un prieten din copilărie de vremea caldă de afară.

Nici poliţia n-a stat cu mâinile-n sân, pentru că arma care apare în poze este o puşcă tip AKM pentru airsoft. Astfel, eleva sexy de la Ciolanu şi fotograful ei ar putea fi chemaţi la audieri. Deşi acestea sunt arme neletale exceptate de la procedura autorizării ori notificării, deţinătorii acestora au anumite obligaţii. ”Sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice”, spun poliţiştii.

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei anunţă, la rândul ei, că “artista” se va alege cu plângere deoarece a deranjat comunitatea de călugări. ”Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a luat act cu stupoare şi chiar cu îngrijorare de această faptă blasfemiatoare. Conducerea mănăstirii se va adresa organelor abilitate ale statului şi va face plângere pentru tulburarea liniştii publice”, declară preotul Dragoş Olteanu, purtătorul de cuvântal Arhiepiscopiei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net