Secvenţe de groază: ambulanţă atacată cu bolovani! Medicii n-au reuşit să intervină, iar o bătrână a murit

ambulanta.jpg

Ambulanta, pietre, Manoleasa, Botosani
Autospeciala a fost distrusă de furia sătenilor

Episod grav în comuna Manoleasa (Botoşani)! O ambulanţă a fost vandalizată luni dimineaţă de rudele unei paciente de 83 de ani. Autospeciala a fost lovită cu bolovani de un grup de săteni, iar bătrâna a murit în urma unui stop cardio-respirator, ca urmare a faptului că medicii n-au reuşit să-şi facă treaba.

Echipajul medical sosit luni dimineaţă pentru a-i acorda primul ajutor unei pensionare nu a putut interveni. Autospeciala de la ambulanţă a fost lovită cu pietre de rude ale bătrânei. Ambulanţa a fost solicitată la un caz tocmai pe malul Prutului, în comuna Manoleasa, întrucât o femeie de 83 de ani se simţea rău. Deşi drumurile judeţene sunt proaste, şefa de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, Liliana Mateiciuc, spune că intervalul de răspuns al echipajului a fost mic. ”S-a ajuns în timp util”, a precizat Mateiciuc. ”Am parcurs 30 de kilometri pe carosabil umed şi cu ceaţă în aproximativ 20 de minute”, explică Nicuşor Curteanu, medicul de pe ambulanţă.

“Săreau ca leoparzii”

Cu toate acestea, echipajul de pe ambulanţă a fost întâmpinat la destinaţie cu pietre şi cu înjurături. Rudele femeii pentru care a fost solicitată ambulanţa erau nemulţumite de intervalul de timp în care a ajuns autospeciala. Parbrizul a fost făcut ţăndări, iar caroseria - îndoită. ”Parcă erau sălbatici, drogaţi, nu ştiu ce se întâmplase. Unul a dat cu pumnul în parbriz. Altul a sărit gardul o dată şi apoi încă o dată înapoi. Ca leoparzii”, mărturiseşte, speriat, şoferul de pe ambulanţă.

Bătrâna a intrat în stop cardio-respirator

Echipajul medical s-a refugiat în maşină, fiind ameninţat de acelaşi grup de tineri. Medicul şi asistentele au sunat la Poliţie, iar atacatorii au fost prinşi de agenţi chiar în momentul în care loveau ambulanţa. În timp ce rudele se răfuiau cu medicii şi aruncau cu bolovani în ambulanţă, femeia de 83 de ani pentru care a fost solicitată ambulanţă a murit, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Medicul nu a putut interveni la timp din cauza scandalului şi s-au pierdut secunde preţioase.
 

Loading...

Citește și

  • Vreme de aproape 20 de ani, Gabi Szilaghi (48 de ani) a strălucit în lumina reflectoarelor fiind una dintre cele mai bune fotomodele. De cinci ani, ea a schimbat însă macazul, devenind asistentă pe Ambulanţă. Prin urmare, aveţi mari şanse să vă treziţi cu ea la uşă, când vă confruntaţi cu probleme de sănătate.

  • Un șofer de Ambulanță, care se deplasa în județul Mehedinți, în regim de urgență, la domiciliul unui bolnav, a fost ținut mai bine de două ore în câmp de un polițist. Motivul: omul a lovit mortal un porc mistreț apărut din senin pe drum, iar agentul l-a acuzat de braconaj și l-a amendat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1