Secretele coafezei ucise, vândute pe 1.000 de lei - VIDEO

Ultima actualizare:

    Coafeza era  la fel de frumoasă  ca în tinereţe
Coafeza era la fel de frumoasă ca în tinereţe

Avocata Ştefania Stoica a pus preţ pe secretul profesional pe care trebuia să-l păstreze în dosarul de divorţ dintre Florina şi Gheorghe Vlădan.

Masacrul de la coaforul Perla tinde să fie transformat într-o afacere pentru avocata Florinei Vlădan, soţia poliţistului asasin. Avocata Ştefania Stoica este cea care o reprezenta pe Florina în procesul de divorţ pe care îl intentase soţului, Gheorghe Vlădan. Solicitată pentru a vorbi despre acest divorţ, avocata s-a gândit că, pe lângă onorariul din acest dosar, ar putea să facă o afacere. A cerut bani pentru a dezvălui detalii din viaţa clientei sale. Pentru 1.000 de lei, avocata este dispusă să divulge secretul profesional dintre ea şi clienta sa dintr-un dosar de divorţ, care are caracter nepublic.

Practic, Ştefania Stoica şi-a arătat disponibilitatea să încalce unul dintre principiile fundamentale ale profesiei de avocat pentru bani şi publicitate în ziarul „Adevărul". „Dacă vreţi să stăm faţă în faţă pentru un mini-interviu, numai contra unei sume de bani. Discutaţi, gândiţi-vă la o sumă, dacă vreţi ca din timpul meu să vă pun la dispoziţie, sunaţi-mă", a fost primul răspuns al avocatei, citeşte interviul intetegral pe Adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net