Secretarul de stat Valeriu Lupu, implicat într-un accident rutier. A refuzat să fie testat pentru consum de alcool

valeriu_lupu.jpg

valeriu lupu
Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul
Foto: arhivă personală

Valeriu Lupu, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, 3 ianuarie, pe o stradă din Timișoara. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de probe biologice.

UPDATE: Secretarul de stat Valeriu Lupu a fost demis, vineri seară, 3 ianuarie, de premierul Ludovic Orban.

Lupu a refuzat alcooltestul, așa că se va alege cu dosar penal, anunță Timiș Online. Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că aveau impresia că secretarul de stat conducea beat. La sosirea polițiștilor, Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul și, de asemenea, la spital a refuzat prelevarea de probe biologice. Conform legii, polițiștii îi vor întocmi dosar penal.

”Un bărbat de 56 de ani a lovit o mașină aflată în parcare pe strada Behelei, producând pagube materiale. La sosirea echipajelor de poliție, bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând să i se recolteze și probe de sânge. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Timis, Aurora Voicilă.

 În 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că avionul s-ar fi prăbușit din cauză că acesta nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1