Secretar de stat din Guvernul Tudose, prădat de hoți! Demnitarul, dus la spital

tudose_guvern.jpg

guvern
Secretarul de stat din Ministerul Energiei a fost prădat de hoți
Foto: arhivă personală

Casa părintească a unui secretar de stat din Guvernul Tudose a fost prădată de hoți. Aceștia au intrat prin efracție în casă și au furat aparate electrocasnice și o sumă de bani. Demnitarului i s-a făcut rău când și-a văzut casa devastată.

Este vorba despre secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, căruia hoții i-au spart casa din Ciuperceni, județul Gorj.

„Poliția din Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat de 61 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința sa din comuna Ciuperceni, de unde au sustras mai multe bunuri și bani. Polițiștii au început  cercetarea și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă pentru depistarea autorilor și recuperarea bunurilor”, a declarat sâmbătă seara, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.

Știri pe surse, care citează România Tv, informează că demnitarului i s-a făcut rău atunci când și-a văzut casa devastată de hoți. la fața locului a fost chemată o ambulanță care transportat de urgență la spital.

loading...
Loading...