Sebi a fost ucis în bătaie de patronul care a vrut să-i dea o lecţie

Ultima actualizare:

    Dan Mîcnea a recunoscut că l-a ucis pe băiatul de 14 ani abia după ce a picat testul poligraf
Dan Mîcnea a recunoscut că l-a ucis pe băiatul de 14 ani abia după ce a picat testul poligraf

Un băiat de 14 ani din judeţul Vaslui a fost găsit mort la opt zile după dispariţie. Sebi, cum îi spuneau apropiaţii, a fost omorât cu cruzime de un afacerist local, care nu doar că s-a crezut poliţist, ci a vrut „să-i dea o lecţie“ pe care s-o ţină minte.

Sebi nu a mai apucat să ţină minte lecţia oferită de patronul din sătucul Guşiţei, din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir. A murit sub ploaia de lovituri a afaceristului Dan Mîcnea (39 ani), despre care comunitatea locală avea numai cuvinte frumoase: ”om înstărit”, ”cu o familie superbă”, scrie adevarul.ro. A murit în mijlocul unei păduri, însă dispariţia sa a fost reclamată la Poliţie de bunică abia două zile mai târziu. Femeia îl avea în grijă pe nepot, părinţii fiind la muncă în străinătate.

Băiatul era bănuit că în luna noiembrie, anul trecut, ar fi spart un magazin din sat, alături de alţi doi băieţi, şi i-ar fi dat foc. Era chiar magazinul afaceristului Mîcnea. Ultima dată, Sebi a fost văzut în viaţă pe 23 februarie. Era împreună cu alţi băieţi pe uliţele din sat. Atunci, patronul magazinului l-a luat la rost. Adolescentul a rămas singur cu afaceristul şi de atunci nimeni nu mai ştia nimic despre el. Pe 25 februarie, bunica a reclamat dispariţia la Poliţie.

Dan Mîcnea a confirmat întâlnirea însă a invocat că s-a despărţit de băiat, fără a şti încotro a luat-o. Totuşi, poliţiştii i-au propus să efectueze testul cu poligraful, pe care Dan Mîcnea l-a picat. Abia atunci criminalul a decis să-şi mărturisească fapta şi i-a condus pe poliţişti la locul unde se afla cadavrul: o râpă adâncă de peste 30 de metri, la peste 15 kilometri de satul băiatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net