Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri: "Kovesi și Coldea sunt ofițeri ai unui serviciu secret străin"

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor
Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor

Sebastian Ghiță e de negăsit, dar, de oriunde s-ar afla, reușește să pună pe jar, din când în când, lumea politică din România. Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea sunt țintele lui și în înregistrarea făcută publică luni seara, 16 ianuarie.

"Puterea lui Coldea asupra colegilor și asupra instituțiilor vine din relația de exclusivitate cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofițeri ai unui serviciu secret străin, serviciu secret al unei țări partenere României. Acesta este motivul pentru care Coldea obligă SRI și colegii din SRI să o ajute pe Kovesoi tot timpul: cu plagiatul, cu comissile, cu orice, astfel încât Kovesi să rămână în funcție", a început în forță Ghiță.

"Florian Coldea m-a rugat să-l ajut"

Vacanțele pe care Ghiță le-ar fi plătit pentru Coldea au fost un alt subiect pus pe tapet de fostul deputat. Și mai ales documentele care nu-l absolvă pe Coldea. După ce fostul parlamentar, acum de negăsit, a făcut mai multe dezvăluiri prin intermediul aparițiilor televizate de pe România Tv, SRI a anunțat joi, 12 ianuarie, că va desfășura o anchetă în privința lui Coldea, prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, care a și fost suspendat din funcție.

"SRI trebuie să spună adevărul despre sutele de prezențe ale lui Kovesi la SRI. Așa cum mint acum, așa și fabrică dosare, schimbă înregistrări, măsluiesc probe și denunțători. Dacă instituțiile mint, nu există niciun stat de drept. Nu mulți oameni au informații și nu mulți au curajul să vorbească. Aleg să tacă. Am să vorbesc despre cazul domnului Florian Coldea. Acum doi ani, după ce doamna Udrea l-a acuzat public de diverse întâmplări auzite în biroul domnului Traian Băsescu, Florian Coldea a fost chemat la o altă comisie internă a SRI. M-a rugat să-l ajut și să-i dau documente despre vacanțele petrecute cu mine. L-am ajutat cu banii pentru vacanțe și nu am văzut asta ca pe ceva rău sau anormal. Documentele erau la mine, căci eu am plătit multe dintre vacanțe.(...) Documentele pe care le prezintă Florian Coldea sunt false pentru că numerele de facturi nu au fost înregistrate la Ministerul de Finanțe. I-am spus că nu se pot face toate documentele cu doi, patru, șase ani în urmă și mi-a spus să i le dau așa, că se descurcă. I le-am dat, dar nu o să-l ajute în comisia SRI", a mai spus Sebastian Ghiță, nu înainte de a reaminti că va reveni cu dezvăluiri și mai compormițătoare.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net