Prima imagine cu noua înfățișare a lui Sebastian Ghiță! Fostul parlamentar, de nerecunoscut

Poliția Română a anunțat, vineri dimineață (14 aprilie), că Sebastian Ghiță a fost capturat în Belgrad, Serbia. Fostul parlamentar era dat dispărut de patru luni, fiind una dintre cele mai căutate persoane de pe lista Europol. În momentul reținerii, Sebastian Ghiță avea asupra lui acte false, dându-se drept cetățean sloven. Mai mult, fostul deputat și-a schimbat radical imaginea. Acesta și-a lăsat barbă, s-a tuns la chelie și pare că a slăbit.

Poliţia Română a făcut publică şi o fotografie cu Sebastian Ghiţă, din care reiese că acesta a încercat să îşi schimbe înfăţişarea, fotografia surprinzându-l pe fostul parlamentar cu barbă.Informații despre prezența sa în Serbia au apărut în urmă cu o lună. În noaptea de joi spre vineri, polițiștii sârbi l-au capturat pe Sebastian Ghiță. O fotografie cu noua sa imagine a apărut în presă vineri dimineață. Fostul deputat și-a schimbat radical înfățișarea.

ghita-fugar.jpg

sebastian ghita prins belgrad imagine
Așa arată Sebastian Ghiță acum
Foto: Poliția Română

Poliţia Română a făcut publică şi o fotografie cu Sebastian Ghiţă, din care reiese că acesta a încercat să îşi schimbe înfăţişarea, fotografia surprinzându-l pe fostul parlamentar cu barbă. Procedura extrădării lui Sebastian Ghiţă din Serbia ar putea dura undeva între câteva zile şi o lună, extrădarea făcându-se prin Ministerul Justiţiei, potrivit autorităţilor române.

 

Loading...