Sebastian, copilul din Arad găsit decedat după trei luni de la dispariție, a murit de frig

Ultima actualizare:

    Corbei Sebastian Ionel a fost găsit mort la trei luni de la dispariție Foto: observatornews.ro
Corbei Sebastian Ionel a fost găsit mort la trei luni de la dispariție Foto: observatornews.ro

Medicii legiști au confirmat că trupul neînsuflețit de copil găsit pe un câmp din Arad este al micuțului Sebastian Corbei, băiețelul în vârstă de 7 ani dispărut la începutul anului din localitatea Vânători. Mai mult, legiștii au stability și cauza probabilă a decesului.

Cadavrul copilului găsit pe un câmp din Arad, pe 3 aprilie, este al lui Sebastian Corbei, au stabilit medicii legiști în urma rezultatelor AND. Băiatul de 7 ani plecase pe 9 ianuarie la o stână și nu s-a mai întors acasă, fiind dat dispărut. În cursul serii de miercuri, părinții au ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, iar acum se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum, scrie antena3.ro.

Pentru că pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violență, oamenii legii iau în calcul ca băiatul să fi murit de frig. 

Cadavrul, găsit de un cioban 

Trupul neînsuflețit al lui Sebastian a fost găsit pe 3 aprilie, de un cioban care se afla în zona localității Vânători. ”Pe 3 aprilie 2021, în jurul orei 13.00, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.”, se arară în comunicatul IPJ Arad.

Sebastian please de acasă spre o stână

În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o stână. Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute. Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără nici un rezultat. 

Citește și: 

Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp, în Arad. Ar putea fi un băiat de 7 ani dispărut de acasă în luna ianuarie

Noi dezvăluiri despre căutările copilului de 7 ani dispărut în urmă cu aproape o lună din Arad

Parteneri

image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net