În seara aceasta stingem lumina, timp de o oră

Ultima actualizare:

    Oamenii care susţin această iniţiativă vin în pieţele din oraş cu lumânări în mâini
Oamenii care susţin această iniţiativă vin în pieţele din oraş cu lumânări în mâini

Zeci de oraşe, instituţii, companii şi oameni de rând vor stinge în această seară lumina pentru a marca Ora Pământului 2014.

Municipalităţile vor întrerupe iluminatul instituţiilor publice şi al clădirilor emblematice, încurajând şi cetăţenii să facă acest lucru la ei acasă, între orele 20.30 şi 21.30. În Parcul Carol din Bucureşti, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol unplugged alături de trupa Sistem, care se reuneşte special pentru Earth Hour. Va mai fi un recital Muse Quartet şi jonglerii pe ritmuri de tobe, transmite Mediafax.

Ministerul Mediului informează că putem marca Ora Pământului prin stingerea luminilor şi scoaterea din priză a aparatelor electrice care nu sunt absolut necesare, timp în care putem organiza întălniri cu prietenii, ne putem plimba prin oraş, putem organiza drumeţii sau plimbări folosind lumina lanternelor, admira stelele din parcuri sau de la observatoarele astronomice şi putem participa la evenimente realizate, cu această ocazie.

Ora Pământului se sărbătoreşte în România din 2009, iar la nivel internaţional, din 2007. Campania reuneşte în prezent peste 6.500 de oraşe din 153 de ţări.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net