Se suspendă trenurile spre Otopeni. La o lună de la inaugurare se fac lucrări la calea ferată

Ultima actualizare:

    Operatorul privat Transferoviar Călători este primul care anunță suspendarea trenurilor spre Otopeni
Operatorul privat Transferoviar Călători este primul care anunță suspendarea trenurilor spre Otopeni

Linia de Aeroport, inaugurată pe 13 decembrie 2020, intră în reparații. Astfel că, în perioada 25 ianuarie-13 februarie, mai multe trenuri spre Otopeni vor fi suspendate.

Anunțul nu a fost făcut, deocamdată, oficial de reprezentanții CFR Infrastructură, ci de unul dintre operatorii privați. Este vorba despre Transferoviar Călători, una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni.

Motivul invocat este că sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord -Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021-13.02.202. În 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord -Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur. În 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

CFR: ”Antreprenorul vrea să facă lucrări de sudură a șinelor. Analizăm solicitarea”

”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a primit din partea Antreprenorului o solicitare, referitoare la efectuarea unor lucrări de sudură a șinelor și aparatelor de cale, conform  proceselor tehnologice prevăzute în proiectul de realizare a investiției. În acest moment, CFR SA analizează solicitarea și urmează să decidă asupra modalității de programare a lucrărilor respective. Realizarea lucrărilor ar urma să fie pe anumite intervale orare, în nici un caz pe durata întregii zile, ceea ce înseamnă că linia CF nu va fi închisă total. Orice eventuală închidere parțială a circulației va fi comunicată în timp util, iar călătorii și reprezentanții mass-media vor ști din timp toate detaliile”, au precizat cei de la CFR SA, pentru clubferoviar.ro.

72 de trenuri circulă spre Otopeni

72 de trenuri, operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători, circulă de luna trecută pe ruta Gara de Nord- Aeroportul Otopeni, la un interval de 40 de minute pe sens, 24 de ore din 24. Traseul se întinde pe 19 km și poate fi parcurs în circa 20 de minute.

Citește și: 

CFR a anunțat orarul trenurilor spre Otopeni! Cât va costa biletul până la aeroport

Trenul spre Otopeni. Cât costă abonamentul lunar și cel săptămânal pentru a merge la aeroport

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net