Se întorc dresurile cu animale la circ. Totul despre noul spectacol al Circului Metropolitan

d16-1.jpg

Dresurile de cai reprezintă una dintre atracţiile spectacolului
Citeste tot despre: 

100 de artişti, numere de jonglerie, acrobaţie şi spectaculoase dresuri de cai. Sunt ingredientele celei mai noi premiere a Circului Metropolitan Bucureşti (fost Globus) care se numeşte ”Aventuri cu încurcături” şi în centrul căreia se află celebrele personaje Asterix şi Obelix.

Circul Metropolitan Bucureşti a dat startul repetiţiilor pentru ultima premieră a lui 2019, spectacolul “Aventuri cu încurcături”. 

“Este vorba de o comedie spumoasă în care vă veţi întâlni cu două personaje cu greutate celebre în toate colţurile lumii: Asterix şi Obelix. Timp de 90 de minute copiii de toate vârstele sunt invitaţi într-o călătorie imaginară prin mai multe ţinuturi ale lumii, o călătorie pe parcursul căreia se vor întâlni cu personaje de poveste din care nu vor lipsi acrobaţiile şi dresurile de cai”, ne-a declarat în exclusivitate Bogdan Stanoevici, directorul circului.

d6-2.jpg

Acrobații vor ține spectatorii cu sufletul la gură

Este vorba de un spectacol fără colaboratori-vedetă, în care joacă doar artiştii Circului, în total participă 100 de persoane. 

”Suntem instituţia de cultură căreia Primăria Capitalei i-a tăiat cel mai mult bugetul, cu 57 la sută, aşa că a trebuit să ne adaptăm din mers. La acest spectacol folosim tot ce avem în grădina proprie”, a dezvăluit Stanoevici.

Acrobaţii aeriene pe eşarfe şi chingi, acrobaţii pe cai, coregrafii spectaculoase, cai care dansează, numere de umor contagios, muzica originală semnată de Sanda Ladoşi, efectele 3D, videoproiecţiile create special, sunt momentele care fac din “Aventuri cu încurcături” un spectacol destinat tuturor celor care iubesc fascinanta lume a Circului. 

d3.jpg

Acrobații vor ține spectatorii cu sufletul la gură

Premiera oficială este programată pentru data de 24 noiembrie. Începând cu 20 noiembrie, în timpul săptămânii, de la ora 11.00, vor fi spectacole pentru grupuri organizate de copii. La sfârşit de săptămână vor fi spectacole sâmbăta de la ora 15.00 şi duminica de la ora 11.00. Preţul biletelor variază între 40 şi 100 de lei, iar pentru copii costă 20 de lei.

Acrobată grav rănită în timpul unui spectacol de circ 

Scene cumplite la un spectacol de circ din Hunedoara. O acrobată în vârstă de 19 ani, angajată a unui circ din Ungaria,  s-a prăbuşit la pământ în timpul unui număr artistic după ce coarda care o susţinea s-a rupt.

d46-4.jpg

Artista din Ungaria a suferit multiple fracturi și a fost operată

Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.30. Zeci de spectatori, majoritatea copii, au -asistat neputincioşi la trauma fetei. 

Acrobata a căzut de la patru metri înălţime, scrie adevarul.ro.  Imediat a fost preluată de un echipaj Smurd şi transportată la spitalul din Hunedoara.

d46-5.jpg

Artista din Ungaria a suferit multiple fracturi și a fost operată

Medicii au decis să o opereze după ce au constatat că tânăra a suferit fracturi la ambele mâini şi la piciorul drept. În prezent, fata este internată la secţia de Ortopedie a spitalului.  Poliţia a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă.

 

Loading...