Se întâmplă în România: beat, conducând o maşină furată şi fără permis a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Ultima actualizare:

"Am băut șase bidoane de vin, dacă mai aveam mai beam", a povestit tânărul în această noapte, în sediul Poliției Rutiere, unde a fost adus să dea declarații, potrivit Adevărul.

El susține că i-ar fi sărit copilul în față, și nu l-ar mai fi putut evita, După accident, a mai mers câteva sute de metri, a abandonat mașina, s-a dus acasă și s-a culcat. S-a trezit cu poliția la ușă. "Am fost sigur că vine și mă ia", a mai spus șoferul de ocazie.

Odată demarate verificările, oamenii legii au stabilit că nu avea nici permis de conducere, iar mașina cu care a făcut accidentul era furată.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru nu mai puțin de cinci infracțiuni, respectiv furt, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, conducere cu alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală, și riscă între 3 și 12 ani de închisoare.

Copilul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Pediatrie, unde a rămas internat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net