Se droghează pe stradă, în văzul tuturor

Ultima actualizare:

    Unul dintre drogaţi a încercat să palmeze seringa după ce  a văzut că este fotografiat
Unul dintre drogaţi a încercat să palmeze seringa după ce a văzut că este fotografiat

Drogaţii or să ajungă să-şi bage în venă chiar şi în secţiile de poliţie. Oricum, tupeul lor nu are margini: deja “exersează” pe străzi, în staţiile de autobuz sau în parcuri, în văzul copiilor.

Bulevardul Energeticienilor, staţia Ratb Policlinica Unex A-Z, sector 3 - Bucureşti. De câţiva ani buni, e Raiul consumatorilor de stupefiante de peste tot.

De ce? Pentru că aici consumul de droguri se practică la vedere, spre deosebire de alte zone la fel de rău famate unde acul se bagă în venă numai în ganguri sau case părăsite.

Reporterii Click! au mers pe Bulevardul Energeticienilor, după ce localnicii s-au plâns că le e teamă să iasă din case din pricina grupurilor de drogaţi care au acaparat întreaga zonă.

Băieţii îşi sparg venele liniştiţi pe băncuţele din parc

simeon stalpnicul png

Într-adevăr, "băieţii" îşi văd de treabă la orice oră din zi şi din noapte şi nu se dezlipesc de seringi, chit că se află în autobuz, pe bănci în parcuri, sau pe trotuar, în faţa şcolilor. Partea şi mai proastă e că nici poliţia nu are ce să le facă, pentru că, spun autorităţile, "drogurile din seringi sunt legale" ! "Am primit sute de sesizări din partea cetăţenilor. Este o problemă cu care ne confruntăm de multă vreme.

Toţi drogaţii sunt identificaţi, legitimaţi de nenumărate ori. Din păcate, nu avem ce să le facem, pentru că folosesc etnobotanice. Îi amendăm şi îi lăsăm să plece. Plătesc ei vreo amendă?", ne-a spus agentul principal Popescu, de la Secţia 11 Poliţie, din sectorul 3 al Capitalei.

«Ne e frică să nu ne înţepe cu acele infectate»

Cristi (29 ani): „Drogaţi sunt peste tot, dar se mai feresc şi ei. Nu aşa, în văzul lumii. Mă mir că poliţia nu face nimic. Ne e frică, că nu ştii cu ce nebun intri în contact pe stradă".

Cristian Paraschiv (32 ani): „Nu am văzut drogaţi, dar, şi dacă aş trece pe lângă ei, i-aş ignora. Dacă nu ai nici o treabă cu ei, nici ei nu se iau de tine fără motiv. Cel mai bine e să te faci că nu-i vezi".

Cristina (19 ani): „Din fericire, nu am avut probleme până acum din pricina lor. Nu aş avea de ce să mă plâng, deşi, recunosc că mi-e teamă. Sunt periculoşi! Trec copii pe stradă şi nu ştii cum îi injectează cu seringa lor infectă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net