Se complică ancheta în cazul soților sinucigași. Cine îi va lua locul profesorului Maleon

Ultima actualizare:

    Anda şi Bogdan Maleon s-au sinucis în Ajunul CrăciunuluiFoto: arhivă personală
Anda şi Bogdan Maleon s-au sinucis în Ajunul CrăciunuluiFoto: arhivă personală

După ce Bogdan Maleon şi soţia sa s-au sinucis, chiar în prima zi de Crăciun, conducerea BCU Iaşi a fost nevoită să decidă ce se va întâmpla cu funcţia de director, deţinută de profesorul Maleon.

În urma unui interviu care a avut loc recent, a fost nominalizată persoana care va asigura interimatul instituției.

Astfel, Ioana Gafton, șef Serviciu Conservarea colecțiilor va fi noul director al bibliotecii până luna viitoare, atunci când Universitatea Cuza va alege un candidat pentru ocuparea permanentă a acestei funcții, scrie bzi.ro. 

Întreg colectivul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) "Mihai Eminescu" din Iași a publicat pe site-ul instituției un mesaj emoționant în memoria profesorului Bogdan Petru Maleon și a soției sale.

"Colectivul Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu" din Iași anunță dispariția Profesorului universitar doctor Bogdan Petru Maleon, directorul Instituției, și a soției sale, Anda Elena. Păstrând în amintire anii în care prof. univ. dr. Bogdan Maleon și-a dovedit înaltele calități profesionale și umane, colectivul BCU Iasi rămâne cu durerea și regretul sfârșitului inexplicabil și prematur. Dumnezeu să-i odihnească în pace!", este mesajul transmis de BCU Iași. 

Anchetatorii au acum noi detalii de pus cap la cap în acest caz, mai ales că pe 27 decembrie 2017 au ieșit rezultatele necropsiilor celor doi soți, analize care au atestat faptul că aceștia consumaseră foarte mult alcool înainte de a se sinucide.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net