Scrisoarea unui elev către învățătoarea sa, care a devenit virală pe internet. Ce îi cerea copilul

scrisoare-copil-elev.jpg

copil care scrie o scrisoare
În scrisoarea către învățătoare, băiatul cerea să nu li se mai dea teme vinerea
Foto: Shutterstock

Dana Tufeanu, o învățătoare din Pitești, a primit marți, 22 septembrie, o scrisoare emoționantă de la unul dintre elevii ei. A postat-o pe rețelele de socializare și, în doar câteva ore, a primit mii de aprecieri și peste 10.000 de distribuiri.

Elevul cerea să nu li se mai dea teme vinerea

Elevul îi cerea învățătoarei sale să nu le mai dea teme pentru acasă vinerea, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”: „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Săman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

Impresionată de modul simplu în care copilul și-a argumentat cererea, dascălul s-a lăsat convins și a acceptat să renunțe la teme, cel puțin o perioadă. „No, ce să fac acum? La o așa motivare... Cel puțin pentru vinerea asta..... m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia!”, a scris învățătoarea în dreptul fotografiei postate. Iar ca „notă”, pe cererea primită, a scris: „Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”.

scrisoare-elev.jpg

Scrisoare trimisă de un copil învățătoarei lui
Scrisoarea pe care Ștefan a trimis-o marți învățătoarei lui
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1