Scriitoare acuzată că răpeşte copii

Ultima actualizare:

    Doina Popescu-Brăila îşi vinde cărţile în toată ţara
Doina Popescu-Brăila îşi vinde cărţile în toată ţara

Isteria ”ambulanţei negre” care fură copii pentru organe a mai făcut o victimă miercuri noapte, în jurul orei 23.30. Scriitoarea Doina Popescu-Brăila  iniţiatoarea turneului ”Ambulanţa pentru Literatură”, în care se plimbă prin ţară cu o dubiţă ca să-şi promoveze cărţile, a fost la un pas de a fi linşată.

Doina Popescu-Brăila (55 de ani) a scris peste 20 de volume şi îşi promovează cărţile pe la târguri, prin şcoli şi oriunde este invitată. Se deplasează cu o dubiţă şi de multe ori chiar doarme peste noapte în acest vehicul.

De curând, Doina Popescu-Brăila şi-a cumpărat din Germania o dubiţă, second-hand. Fiind albă cu dungi portocalii, se putea confunda destul de uşor cu o ambulanţă, deşi nu are însemnele specifice. Miercuri noapte, în jurul orei 23.30, maşina era parcată în Capitală, în zona Gării de Nord, în sectorul 1 al Capitalei, la intersecţia străzilor Dinicu Golescu şi Cameliei.

La un moment dat, dubiţa a fost înconjurată de mai mulţi rromi, bărbaţi şi femei, care au lovit maşina, iar când scriitoarea a deschis geamul să vadă ce se întâmplă, câteva femei au început să strige din gură de şarpe că scriitoarea a vrut să ademenească nişte copii şi să îi răpească pentru organe, spun martorii care au filmat scenele.

”La puşcărie! Să vină poliţia!”, strigau rromii. Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, Doina Popescu-Brăila a vrut să iasă din dubiţă pentru a ajunge la volan. ”Când am coborât, o femeie mi-a stins o ţigară pe faţă”, a povestit scriitoarea la Antena 3. Într-adevăr, Ambulanţa Bucureşti confirmă că femeia a ajuns la spital cu o plagă pe faţă care a fost tratată pe loc.

“În jurul orei 23.30, femeia a sesizat Poliţia prin apel 112 despre faptul că a fost agresată de un grup, pe o stradă din sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Sec­ţiei 3, iar din ­primele verificări s-a stabilit că femeia, care dormea într-o autospecială staţionată în faţa unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovită de cinci bărbaţi. Poliţiştii i-au identificat pe aceştia şi i-au condus la sediul Secţiei 3 pentru audieri. Persoana vătămată a primit îngrijiri de specialitate în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat transportarea la spital. Cu privire la vehiculul în  care dormea victima, s-a stabilit că e unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă  şi nu are utilitate medicală”, a comunicat Poliţia Capitalei.


    Femeile au atacat-o pe scriitoare şi au ars-o cu ţigara pe faţă
Femeile au atacat-o pe scriitoare şi au ars-o cu ţigara pe faţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net