Scene dramatice la TVR! Jurnalista Emilia Şercan a plecat în lacrimi dintr-o emisiune

Ultima actualizare:

    Emilia Şercan s-a ridicat de la masa emisiunii şi a plecat foto: captură video
Emilia Şercan s-a ridicat de la masa emisiunii şi a plecat foto: captură video

O întrebare a moderatoarei Eugenia Vodă adresată jurnalistei Emilia Şercan a provocat un dezastru emoţional, sâmbătă seară, pentru cea din urmă. Emilia Șercan a plecat din timpul emisiunii de la TVR, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, condusă, la acea vreme, de Sorin Ovidiu Vântu. Jurnalista a fost cea care l-a anchetat mult timp pe omul de afaceri, aflat acum după gratii.

Jurnalista Emilia Șercan a părăsit în lacrimi sâmbătă seară emisiunea "Profesioniștii" realizată de Eugenia Vodă pe TVR 1 unde a fost invitată împreună cu Cătălin Tolontan. Reacția ei a venit după ce a povestit în emisiune că l-a criticat pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, iar mai apoi după un timp a acceptat pentru 8500 de euro lunar să lucreze ca șef al departamentului de investigații al Realitatea TV care aparținea acestuia. ”Am făcut un mare compromis. Când mi s-a blocat anchetele la Realitatea, mi-am dat demisia. Am fost un om fără job mult timp. Din 2009 în 2012 am fost fără slujbă. Eu nu mai pot să rămân în emisiune”, a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă.

După numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o ”impostoare”. ”Sunt o impostoare. Cum să pretind eu că sunt o profesionistă a presei din moment ce eu am făcut marele compromis cu Vântu? Eu l-am investigat pe Vântu”, a spus Șercan înainte a părăsi platoul. ”O aud cum plânge, la doi paşi, în culise, dar nu vrea să revină pe scaun!”, a relatat Eugenia Vodă, ulterior.

Vântu i-a trimis flori şi şampanie

Înainte de acest episod, Șercan a povestit că omul de afaceri i-a trimis, în urmă cu câțiva ani, de ziua lui, un coș cu flori și 6 sticle de șampanie Don Perignon, pe care i le-a returnat furioasă la vila sa. Pe atunci, Șercan lucra la Evenimentul Zilei, iar după o perioadă, urma să accepte oferta de 8.500 de euro luna, de la Vântu. ”Oare o să râdă Vântu în pușcărie?”, a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: ”Poate o să îi trimită iar flori”.

Emilia Șercan este cea care a expus mafia plagiatelor din sistemul academic din România la cel mai înalt nivel.

Gabriel Oprea, Neculai Onțanu, Petre Tobă sau Robert Negoiță sunt doar câteva dintre numele deconspirate prin cercetările Emiliei Șercan, care este și profesor la Facultatea de Jurnalism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net