Scene de groază la raliul Craiovei. O maşină a ieşit în decor şi a rănit 6 persoane

raliu.jpg

raliu craiova
6 persoane au fost rănite la Raliul Craiovei
foto: captură video

Momente tensionate în rândul spectatorilor, afalaţi pe margine la Super Rally Craiova. Într-un video, se vede cum o maşină părsăţte pista şi întră în devor, în spaţiul dedicat publicului. Speriată şi cu vocea tremurândă, o femeie încearcă să-şi protejeze copiii care au rămas înmărmuriţi de cele petrecute. Șase persoane au fost rănite în urma acestui incident.

Scene desprinse din filmele de groază la Super Rally Craiova. Şase persoane, între care doi copii, au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o maşina unui participant. Vehicului de mare vizeză a derapat şi a ieşit în decor

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, un participant la Raliul Craiovei a derapat în afara traseului. Maşina a lovit şase persoane, acestea nefiind însă rănite grav.Poliţiştii verifică dacă organizatorii Raliului Craiovei au luat toate măsurile de protecţie, după ce un participant la raliu a rănit şase spectatori.

Reacţia poliţiştilor după accidentul de la raliul Craiovei 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că un participant la un raliu organizat în centrul Craiovei a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe traseul de concurs şi a lovit un gard de protecţie de pe marginea drumului, potrivit gds.ro. În urma incidentului, a rezultat rănirea a şase persoane care au fost transportate la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1