Scenă monstruoasă la Timișoara. O mamă a dat cu bebelușul de pământ, într-o criză de gelozie cu iubitul

shutterstock_417576595.jpg

Bebelușul a fost dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara
foto: Shutterstock

O faptă îngrozitoare s-a petrecut sâmbătă după amiază (23 mai), într-un hotel din Timişoara. Un bebeluş de doar două luni a fost trântit de pământ de mama lui, într-o criză de gelozie, după ce femeia, o italiancă de 21 de ani, s-a certat cu iubitul

Copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, iar mama lui a fost preluată de autorități, pentru a fi audiată. Potrivit poliţiştilor, scandalul a avut loc sâmbătă după amiază, în hotelul din Timişoara în care locuia familia. Femeia, în vârstă de 21 de ani, este din Italia, din zona Lombardia, şi a rămas la Timişoara din cauza pandemiei de coronavirus, anunță News.ro. Mama bebeluşului s-a certat cu iubitul român, după ce acesta i-ar fi spus că vrea să plece din oraş. De nervi, femeia a luat copilul în braţe şi a dat cu el de pământ.
Tatăl copilului a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar micuţul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara. La faţa locului a ajuns şi Poliţia, care a preluat-o pe femeie şi a dus-o la Secţia 2 Poliţie pentru a o audia. În funcţie de expertiza medico-legală, poliţiştii vor stabili încadrarea juridică a faptei mamei. Aceasta ar putea fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului ori chiar tentativă de omor.

Loading...