Scaunul de Episcop al Huşilor, urmărit de ghinioane. Corneliu Bârlădeanu, acuzat de viol, Ignatie, bolnav de COVID 19

Ultima actualizare:
Bârlădeanu a fost  demis în 2017
Bârlădeanu a fost demis în 2017

Episcopul Huşilor, Preasfinţitul Ignatie, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, fiind internat miercuri noaptea la Spitalul Municipal de Urgenţă Elena Beldiman din Bârlad. Numit de 3 ani în fruntea Episcopiei Huşilor, Ignatie Mureşanul l-a înlocuit pe Corneliu Bârlădeanu, acuzat de viol şi abuz sexual asupra unui elev minor de la seminarul ortodox „Ioan Gură de Aur”.

Înaltul prelat s-a izolat la reşedinţa din Huşi de la primele simptome ale bolii şi a efectuat testul pentru COVID-19, al cărui rezultat i-a fost comunicat miercuri de către autorităţile sanitare, scrie adevarul.ro. Miercuri seară, puţin înainte de miezul nopţii, episcopul Huşilor a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spitalul din Bârlad. Nu a dorit să se interneze la o altă unitate medicală, deşi apropiaţii i-au recomandat. Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz.

Duminică a botezat un copilaș

Din primele informaţii, o posibilă sursă a infectării Preasfinţitului Ignatie ar fi un contact al unei măicuţe confirmată cu COVID-19, care se afla în izolare la Episcopia Huşilor. Aceasta a fost internată 48 de ore în spital, pentru investigaţii, ulterior fiind externată şi carantinată la Mănăstirea Sfinţii Petru şi Pavel (care se află în incinta Episcopiei Huşilor). O persoană a intrat în contact cu maica, ulterior întâlnindu-se cu mai mulţi slujitori din cadrul Episcopiei, inclusiv cu Preasfinţitul Ignatie. Duminică, Episcopul de Huşi a botezat un copil şi a sfinţit altarul de vară al bisericii din localitatea Banca Sat. Potrivit unei fotografii publicate pe site-ul Episcopiei Huşilor, la eveniment au participat zeci de persoane, scrie mediafax.ro.   

Primele simptome de îmbolnăvire ale înaltului prelat au fost febra înaltă şi tusea. De la apariţia semnelor de boală, Episcopul Huşilor nu a mai părăsit Palatul Episcopal, anulând toate activităţile programate. Un diacon al înaltului prelat prezintă şi el simptomatologie specifică, acesta autoizolându-se şi urmând a fi şi testat. De altfel, toţi contacţii direcţi ai Episcopului Huşilor au intrat în izolare.  

Corneliu Bârlădeanu, filmat în timpul unei partide de sex cu băieți


    Bârlădeanu a fost  demis în 2017
Bârlădeanu a fost demis în 2017

Preasfinţitul Ignatie a fost întronizat în octombrie 2017, după ce a fost îndepărtat din funcţie fostul Episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, pe numele său de mirean Cornel Onilă. Acesta a fost acuzat de mai mulţi preoţi că, pe timpul studiilor la seminarul unde Bârlădeanu era profesor, îi obliga pe elevi să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Drept dovadă aceştia au pus la dispoziţia procurorilor un filmuleţ din timpul partidelor sexuale. Cornel Onilă a fost reţinut în această vară de procurorii ieşeni pentru viol şi abuz sexual asupra unui elev minor de la seminarul ortodox „Ioan Gură de Aur”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net