Scăpați cu viață din războiul din Afghanistan, uciși de „dotările” din România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trei soldați de elită din armata României au murit într-un accident rutier stupid. Au luptat cu eroism în Afghanistan, dar s-au văzut învinși de drumurile proaste, transportul militar învechit și de posibilitățile limitate de intervenție pe timp de noapte.

Doi dintre ei, este vorba despre Mihai Ionuț Toma (38 de ani) și despre Petre Cristian Toader (32 de ani) au avut misiuni executate in Afghanistan, una dintre cele mai sângeroase și periculoase zone de război din lume. 

 Trei camioane care deplasau mai mulți soldați care au luptat în teatrele de război din Afghanistan se deplasau într-un convoi militar dinspre Cincu spre Câmpulung. Unul dintre camioane a rămas fără frâne și a rupt parapetul din piatră de pe marginea drumului, din zona Valea Urdei, căzând într-o râpă.Camionul se află în stare instabilă în prăpastie, motiv pentru care militarii l-au legat cu un troliu de celelalte autocamioane pentru a-l echilibra. Posibilitățile de intervenție pe timp de noapte au fost limitate, premierul Mihai Tudose rămânând perplex atunci când a aflat că nu există în dotarea statului român un elicopter care să intervină în astfel de situații pe timp de noapte.Cei trei militari morți se aflau în cabina camionului în momentul în care acesta s-a răsturnat și au ramas prinși între fiarele contorsionate ale vehiculului. Ceilalți zece militari se aflau în partea din spate a camionului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net