Scandalos! Profesor de liceu, sex cu o blondă în sala de sport

Citeste tot despre: 

Scene incredibile într-un liceu din Satu Mare. Un profesor de sport, fost director al instituţiei, şi actual membru PDL, apare în nişte imagini, publicate de nordvest-tv.ro, în care acesta face sex cu o blondă. Conform jurnaliştilor din Satu Mare, partida de sex, filmată chiar de Ioan Sabău, s-a consumat chiar în sala de sport a liceului.

UPDATE: Tânăra blondă e membră PDL

Femeia care apare în scenele de amor, filmate chiar de profesorul de sport Ioan Sabău, este membră a organizaţiei de femei a PDL, spun reprezentanţii PDL Satu Mare. Pe de altă parte, dascălul le-a spus colegilor săi de la şcoală că filmările sunt vechi de trei ani, iar partidele de sex nu au avut loc în incinta şcolii.  

Un nou scandal sexual la şcoală. Profesorul de sport Ioan Sabău, de la Liceul Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare, a oripilat opinia publică după ce scenele de sex pe care acesta le-a filmat, au apărut în presă. Jurnaliştii de la nordvest-tv.ro susţin că dascălul a făcut amor cu o blondă chiar într-o cameră amenajată de acesta la etajul sălii de sport. Sabău este membru PDL filiala Satu Mare şi fost director al instituţiei de învăţământ. „Filmuleţele şi fotografiile intrate în posesia reporterilor GNV îl
arată pe Ioan Sabău şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi
puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o
fată. Soţia sa este plecată în Italia"
.

Oamenii spun că e ceva neclar cu veniturile lui Ioan Sabău, care
dintr-un salariu modest de profesor şi-a cumpărat o limuzină Audi A6,
iar pentru fetiţa lui a luat un apartament şi o maşină marca VW Golf.

Zoom
Imaginile scandaloase au intrat în posesia jurnaliştilor din Satu Mare (foto: Gazeta Nord Vest)

Conform jurnaliştilor din Satu Mare, profesorul de sport este căsătorit, are o fată, iar soţia lui este plecată în Italia. Aceştia spun că au intrat în posesia a patru filmuleţe porno, ce însumează 7 minute, şi pe care le-au publicat pentru a arăta opiniei publice care sunt preocupările unui profesor de liceu. Liderul interimar al PDL Satu Mare, Patre Mureşan, a declarat la rtv.net, că dacă se va dovedi că aceste filmuleţe sunt reale, Sabău ar putea fi exclus din partid.

Această păţanie nu e singura din viaţa lui Sabău. Acuzat că şi-a cumpărat postul de director de liceu în timpul guvernării PDL cu suma de 3.000 de lei.loading...
Loading...