Scandal sexual de amploare! Vezi ce vedete mergeau la curve minore

perchezitii-2-700x336.jpg

percheziții trafic de persoae sex prostituate minore gino mazotii dj project locuință
Mascații au intrat azi dimineață în locuința lui DJ Mannzotti, liderul formației DJ Project (foto:opiniatimisoarei.ro)

Avocați, judecători, polițiști și chiar vedete. Aceștia erau clienții unor prostituate, care făceau parte dintr-o rețea din Timișoara. Fetele sunt eleve și au fost racolate din cluburi și de pe Facebook de interlopul de Paul Vasile Mânzu. Cu toții sunt acuzați de act sexual cu minori, constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Procurorii DIICOT și trupele speciale de intervenție ale Poliției fac, azi dimineață, 11 percheziții în Timiș și Arad într-un dosar de trafic de persoane. Autoritățile susțin că suspecții plasau tinere, unele minore, unor clienți dispuși să plătească pentru a întreține relații sexuale cu acestea. O partidă de sex costa între 200 și 600 de lei.

Rețeaua de prostituție, condusă de un interlop

Aceleași surse mai spun că rețeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timișoara la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete și clienți.

Prostituatele, 25 de la număr, erau filmate în timp ce întrețineau relații sexuale cu clienții, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau amenințate că imaginile video vor fi trimise părinților lor.

Fostul soț al lui Brigitte Năstase, vizat

Vizat de percheziţii este Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Năstase, acum soția lui Ilie Năstase, care ar fi făcut parte din aceeaşi reţea.

O altă percheziție are loc la locuința unui polițist de la Secția 1 Poliție Timișoara, Ovidiu Gâțan, care în anul 2013 a mai fost implicat într-un scandal, după ce un bărbat l-a acuzat că l-a bătut.

gino-manzotti-2.jpg

gino manzotii vedete cântăreț formație dj project
Gino Manzotti apela la curvele eleve
Mascații au intrat și peste Gino Manzotti, de la Dj Project

De asemenea, locuința lui DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, este percheziționată, afirmă sursele citate, care spun că cei doi, Ovidiu Gâțan și DJ Gino Manzotti, sunt cercetați pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate despre care beneficiarul știa că este victima traficului de persoane.

Ceilalți suspecți vor fi cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane.

25 de persoane sunt în dosar

În total peste 25 de persoane suspectate urmează să fie duse la audieri, în acest caz. Pe lângă acestea, vor fi audiați un avocat și un judecător, ambii din Timișoara, dar și mai mulți oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...