Scandal sexual cu episcopul? Enoriaşa susţine că îi cerea poze cu “poarta fericirii” şi cu “blăniţa”

Ultima actualizare:
Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci

Scandal sexual! Episcopul reformat al Oradei, Csüry István, se confruntă cu probleme! O femeie de 36 de ani pretinde că i-a fost amantă câteva săptămâni şi că ar fi lăsat-o gravidă, dovada legăturii fiind sutele de mesaje pe care cei doi le-au schimbat şi în care episcopul îi declară iubire, îi trimite inimioare, săruturi sau îi cere poze deocheate.

Povestea de amor, care ar fi durat două luni (ianuarie-februarie 2019), a fost dezvăluită chiar de presupusa amantă, Denisa Krisztina Chilba.

Ea susţine că l-a cunoscut pe episcop pe reţeaua socială, în decembrie 2018, şi după câteva săptămâni în care au discutat în mediul online, au devenit atât de apropiaţi încât bărbatul i-a făcut mai multe vizite acasă.

La un moment dat, a invitat-o şi la biserica reformată, unde a ţinut o slujbă, în cartierul Ioşia. Între vizite, cei doi au purtat discuţii pe aplicaţia WhatsApp, dar şi prin aplicaţia de mesaje private a reţelei Facebook, preotul trimiţându-i mesajele de pe contul unde, şi în prezent, publică predici şi le lasă mesaje enoriaşilor, scrie adevarul.ro. Bărbatul a fost încântat de interesul femeii. 

“Nu mă las călcată în picioare”, avertizează Denisa Krisztina Chilba
“Nu mă las călcată în picioare”, avertizează Denisa Krisztina Chilba

„Aş vrea să sărut gemenele”, „Te laşi pe mine să te mângâi”, “Ce zici dacă pun mâna puţin pe gemenele!”, „Da place şi deja am luat în mâna mea”, „Iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul Denisei. 

El o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „Te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „Iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”.

Preotul o aţâţa şi o ruga să-i trimită poze explicite,  cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele” - adică sânii. Ulterior, când femeia a devenit insistentă, episcopul a bătut în retragere, ameninţând că îi blochează numărul, pentru ca, în final, să-i transmită că nu mai vrea s-o vadă. 

Denisa povesteşte că s-a simţit rău, iar medicul i-ar fi comunicat că e însărcinată. Cum Csüry refuza să discute, ea i-a făcut o vizită acasă, unde, de faţă cu soţia şi cu doi muncitori, a „mărturisit” păcatul.

Femeia s-a înfăţişat şi la Episcopie, ca să-l reclame pentru comportament nedemn, de unde a fost scoasă sub ameninţarea cu Poliţia. „Nu mă las călcată în picioare, trebuie să-şi asume răspunderea”, anunţă Denisa.

Episcopul a cerut ajutorul Poliţiei, dar susţine că a făcut-o pentru că femeia îl hărţuia din decembrie. Potrivit lui Csüry, ea i-ar fi făcut peste 2.000 de apeluri şi i-ar fi trimis 1.000 de SMS-uri, prin care i-a cerut „30.000 €”. 

Preotul spune că, în telefonul său personal, există „nenumărate SMS-uri de ameninţare, inclusiv cu moartea şi şantajare, care continuă şi în prezent”. Legat de adulter, episcopul neagă tot, inclusiv mesajele trimise, susţinând că n-au fost scrise de el.

Pomohaci i-ar fi cerut unui puşti să-i arate «ciocanul»

Alte două feţe bisericeşti au stârnit rumoare. Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit în 2017, ca urmare a faptului că ar fi încercat să corupă sexual un minor. 

Într-o înregistrare audio făcută publică, un bărbat, despre care se presupune că ar fi preotul, discută cu un tânăr căruia îi cere să îi arate organul sexual, pe care îl denumeşte “ciocan”.


    Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci

Mai mult, presupusul preot îi spune puştiului de 17 ani: “Dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex!”. 

La Episcopia Huşilor, trei preoţi au fost acuzaţi de şantaj la adresa episcopului Corneliu Bârlădeanu. În urma percheziţiilor, procurorii DNA au ridicat opt filmuleţe. 

Într-unul dintre ele, difuzat în mediul online, doi bărbaţi în sutană apar în ipostaze intime, iar unul dintre ei ar fi Corneliu Bârlădeanu. Preoţii şantajişti au fost condamnaţi, iar Bârlădeanu a fost retras din funcţie în vara lui 2017. 

image
image
image
image
image
image
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net