Scandal în plină stradă între un polițist de la Locală și unul de la Rutieră! De la ce a pornit totul

Ultima actualizare:

    Disputa a declanșat anchete interne în PolițieFoto: captură video
Disputa a declanșat anchete interne în PolițieFoto: captură video

Scandal uriaș între doi polițiști! Un agent de la Locală a refuzat vehement să se legitimeze în fața colegilor săi de la Brigada Rutieră, care i-ar fi spus să fluidizeze traficul. Bărbatul a început să îi amenințe că le sună superiorii să îi reclame, iar întreaga scenă a fost filmată. Disputa a declanșat anchete interne în Poliție.

Cearta între cei doi polițiști ar fi început t în momentul în care agenţii de la Rutieră i-au cerut colegului de la Poliţia locală să fluidizeze traficul. Cerinţa a pornit un război în stradă, din care nu au lipsit injuriile. Agentul rutier i-a cerut actul de identitate polițistului local, ca sa constate cine e și să intocmeasca proces verbal pentru legea 61 - adresare de cuvinte si expresii jignitoare, potrivit observator.tv. Poliţistul local a refuzat să se legitimeze şi a trecut la ameninţări. Conflictul s-a derulat în fața trecătorilor. La cererea agentului local, s-a prezentat la fața locului chiar șeful Poliției Locale și adjunctul lui.

„Polițistul local, conform planului de măsuri încheiat între noi și Brigada Rutieră era, își exercita atribuțiile de serviciu chiar în acest loc. Făcea fluența, pe aceasta trecere de pietoni, când se face verde să îi mai țină puțin pe loc, să dăm drumu să nu se aglomereze aceasta intersecție de sus de la Ficusului și cea de la Băneasa.Am inteles ca colegul de la brigada rutiera a venit strict sa ii dea un ordin. Nu am înțeles pentru ce motiv ii dadea un ordin colegul de la Brigada Rutiera. Problema de fond este că, după ce a reușit să îl identifice, politistul nostru de la brigada rutiera, a incercat sa instrumenteze procesul verbal de contraventie. A fost sunat de domnul sef de sector ca din dispozitia domnului sef de brigada sa vina la baza”, au fost explicațiile date de Poliția Locală. 

Polițistul local a fost amendat

Agentul de la Poliția Locală a fost amendat pentru refuzul de a se legitima, dar cei din Brigada Rutieră ar fi fost chemați la ordin, prin stație, de unul dintre șefii lor, Victor Gîlceavă, sef Brigada Rutieră Comisar şef de poliţie, și acesta i-ar fi pus să îi anuleze amenda. 

„Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat. Nici un responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere”, a reacționat Poliția Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net